2777
2789

یکی اینکه وقتی مریض بودم درد داشتم ی ثانیه هم تنهام نذاشتی من خوابیدم ولی اون بیدار بود بالا سرم 

یکیم اینکه از طبقه بالای مامانش اینا نجاتم داد تا زندگی راحتی داشته باشیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی گفتم خریده محاله چیزی دلم بخواد نخریده باشه 

تو بیماری خیلی هوامو داره 

خیلی گوش شنوا هست برا حرفام  خیلی درکم کرده

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
همسر من هرچند وقت یبار تا بحثمون میشه میگه دوسال دیگه ردت میکنم بری انقد نگهت داشتم تا بچه هام بزرگ ...

از درون در برابر این موضوع خودتو قوی کن 

بعنی جوری که از این اتفاق هیچ وقت نترسی 

وابستگی هاتو رها کن هرچقدر سخت باشه 

اون موقع است که دیگه ازین چیزا بهت نمی گه و این ترس دیگه اذیتت نمی کنه

نمیدونم دوسم داره یا ن 

از بچگی تا الان اینکه حس متفاوتی بهم داره رو میدونم 

ولی هیچوقت بیان نکرده و فقط عملی نشون میده 

شاید بخاطر موقعیتمونه که نگفته چون میدونه من الان نمیتومم تو رابطع باشم

خواهرجون راستش خودمم نمیدونم واقعی میگه یا تهدید میکنه فقط اینو میدونم وقتی یه حرفی چندبار تکرار بشه ...

شوهر منم اینو همیشه می‌گفت حتی می‌گفت من به پای تو حیف شدم با خودم فکر کردم چرا اون منو بزاره کنار این همه سال داره میگه حالا که قراره جدا شیم بزار از طرف من باشه یه بار تو دعوا وقتی اینو گفت چند بار ازش پرسیدم مطمعنی اونم هی میگفت آره منم وسایلم رو جمع کردم رفتم خونه پدرم به قصد طلاق حتی مهریه رو هم اجرا گذاشتم اومد افتاد به غلط کردن البته نمیدونست مهریه گذاشتم اجرا صبح رفتم درخواست مهریه دادم دفتر دار گفت چند روز تعطیلی هست بعد اون کارات رو میکنم شب اومد خونه پدرم یعنی می‌خوام بگم برا آزار دادنت میگه ضعف نشون نده

۱۱ ساله ازدواج کردیم شوقی که الان داره از روزای اول خیلی بیشتره هر لحظه با نگاهش بهم نشون میده چقدر ...

خوشبخت بمونین عزیزم همیشه فک میکردم این چیزا مال تو فیلماس  ما که ندیدیم ولی خداروشکر میبینم حقیقت داره خوشحال میشم😘😘