2777
2789
من اقام . بنظرم هیچ دختری نمیتونه مردی رو دوست داشته باشه. من با 33 سال همچین چیزی حس نکردم

دقیقا احساسیه که خیلی از ما خانوما نسبت به اقایون داریم😀

گاهی فکر میکنم هیچ مرد عاشقی وجود نداره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

خیانت عاطفیم رو متوجه شد بجای اینکه دعوام کنه دستامو گرفت گفت بگو اون چطور باهات رفتار کرد که از من بیشتر دوستش داشتی، تا منم همون رفتارو باهات بکنم ... 🥲

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من قبل این که همسرم بشه فهمیدم دوسم داره همون روز اول که دیده بود من وازمحل کارم برگشتنی توپاییز یه روز سرد بود منم تو استان سردسیرم بعد اومده بود توکوچمون جلوی درمون توماشین تاصبح نشسته بود توماشین صبح رفتنی سر کار دیدم یکی داره صدام می کنه دیدم یه پسره خوشگل وخوشتیپ ازماشین پیاده شدخواستم رد شم برم  گفت به خدا ازدیشب توماشین نشستم تابیایی بیرون باهات صحبت کنم نرو گفت من ازت خوشم اومده قصد مزاحمت ندارم شمارمو خواست منم که ازچهرش مشخص بود که چقد باشخصیته شماره دادم گفتم شماره داداشمه باهاش صحبت کن بعد شماره خودم و دادم گفتم اول به داداشم زنگ بزن بعد به خودم اونم نامردی کرد اول به خودم پیام داد که زنگ بزنم به داداشت بگم آبجیت وکجا دیدم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من اقام . بنظرم هیچ دختری نمیتونه مردی رو دوست داشته باشه. من با 33 سال همچین چیزی حس نکردم

خانمایی هستن دیوارنه وار عاشق مردشونن 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

دقیقا منم مثل تو.الان خیلی دنبالمه ولی من سالهاست زندگی بدون اونو برنامه ریزی کردم.

من قبلاً عاشقش بودم. نامه می‌نوشتم براش، مدام مراسم و سورپرایز و ....

حالا اون مدام جلوی همه من رو بی محل میکرد. مدام بهم میفهموند من رو نمیخواد. تحقیر مقایسه و مسخره

الان جوری شده که اگه بشینم پیشش سر سفره ذوق مرگ میشه.

قسمت تلخ قضیه اینه که من تو این تلاش برای رها شدن، میل جنسیم هم نسبت بهش از دست دادم.