2777
2789
بخدا ایزابل نیستم اگر سال جدید بچه میارم😭😍

میتونم ترجمه امضاتونو بپرسم؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم آدم دم دمی مزاجیم یعنی ی روز فک میکنم عاشقمه یروز،فک میکنم نیست کلا دیوونه شدم😅🤣

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 

وقتی عزیزم از دست دادم و مث دیوانه ها خودم میزدم و گریه میکردم و حتی نگاهم نمیکرد و نیومد دستم بگیره  دلداریم بده حالم ازش بهم خورد حتی یبار نگفت خوبی؟؟ اصلا دیگه برام مهم نیست ازش متنفرم 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دوسم داشته از اول من فک میکردم دیگه مثل سابق دوسم نداشته باشه ولی چند روز پیش گفت نه من واقعا عاشقتم 

و خب خیلی کارا کرده برام تو این چند سال 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چرا همه تون اینقدر شوهر های با محبتی داری فقط شوهر منه و گند از آب در اومده ای خاکبرسرش

عزیزم هر آدمی حتی خودمون خوبی داریم بدیم داریم هیچ انسانی بدون مشکل نیست ممکنه دعوا کنیم قهر کنیم و و و  ولی یه جاهایی هم میبینی طرف دوستت داره 

من خودم تحمل کردنم واقعا سخته و همین که تحملم میکنه بنظرم عاشقیه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میتونم ترجمه امضاتونو بپرسم؟

بله عزیزم 

میشه من عاشق گل و کتاب و حیوانات و عبادت و همسرم هستم

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🫂 مسیحی هستم ، لطفا آنقدر نپرسید مرسی مرسی.

عزیزم هر آدمی حتی خودمون خوبی داریم بدیم داریم هیچ انسانی بدون مشکل نیست ممکنه دعوا کنیم قهر کنیم و ...

بخدا قسم من بخاطر دوتا دخترام از خودم از رخت ولباس ار هرچی بگی کم میکنم روز زن وارد شد مثل همیشه اخم کرده بود حتی ی تبریک ولی من حتی شده ی شرت و زیرپوش براش میخرم خیلی بی احترامی دیدم تا حالا هزاربار منو بچه هام از خونه بیرون کرده جرات داری بگو از ی چیز تو این خونه ناراحتی میگه جمع کن بچه هاتو بردار برو خونه بابات 

مادرش بهش گفته بود زنت کارای عید منو نکرده حق نداره پاشو بذاره خونم وشوهرم کلا قطع ارتباط کرد یکسال هرچه گفتن واسطه اوردن گفت نه دوری و دوستی حاضر نشد اشتی کنه الان اشتی کردیم ولی باز هم میگه تا دعوت نشیم نمیریم اتیش میندازن تو زندگیمون اگر رفت و امد کنیم، 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
بخدا قسم من بخاطر دوتا دخترام از خودم از رخت ولباس ار هرچی بگی کم میکنم روز زن وارد شد مثل همیشه اخم ...

عزیز دلم گاهی فک میکنم آدم مادر میشه پوست کلفت میشه خواهر منم تقریبا مثل شماس شوهرش ولی ۲۲ ساله داره میسوزه میسازه اون اوایل گفتیم جدا شو گفت تو جدا شدی وضع خونه مامان نمیبینی من دیگه بیام همیشه فک میکنم شاید اگه بچه نداشت این مدل زندگی رو تحمل نمیکرد 

واقعا نمیفهمم چرا بعضی از مردا از زمین و زمان طلب دارن اه