2777
2789
منم هم تا چند وقته پیش فکر میکردم خیلی دوسم داره اما زمانی که از راه پله افتادم یعنی خودم فکر کردم ض ...

منم تو پارکینگ خیلی بد خوردم زمین شوهرم فقط اومد یه نگا از دور انداتختو رفت ، حتی نیومد دستمو بگیره بلندم کنه، رباط زانوم پاره شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه گلم چون نتیجه روچندنفردیدن وتوگوگلم آدرسش است ومعروفه گفتم بگم بهت

بگو عزیزم

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

از همون اول فهمیدم که خوشش اومده ازم و دوستتم داره...از نگاهش فهمیدم....از برخورداش... نگاهش....

میشه بگید دقیقا نگاهش و برخورداشون چطوری بود؟

من خیلی ضعیفم در فهم اینچنین مسائلی

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

منم تو پارکینگ خیلی بد خوردم زمین شوهرم فقط اومد یه نگا از دور انداتختو رفت ، حتی نیومد دستمو بگیره ...

الهی بگردم... بی‌مهری شوهر رو با سلول سلول بدنم درک میکنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
البته گذشته به شدت لاشی منو پذیرفت بعد باهام ازدواج کردو یک اشتباه بزرگ منو بخشید

من گذشته م هیچ خطایی نداشتم ولی همسرم هیچوقت تو دعوا نخاست کم بیاره و کوتاه بیاد ، هیچوقت بهم ثابت نکرد دوسم داره

ضعف نشون ندید با شنیدن اون جملهگویا اصلا چیزی نگفته و شمام چیزی نشنیدیداگه کوچکترین واکنشی بعدش داشت ...

دقیقا همینه فهمیده ضعف من اینه مدام اینو تکرار میکنه دیگه واقعا دوست ندارم برا زندگیم تلاش کنم دلم خیلی خیلی شکسته