2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه تو هر شرایطی همیشه اولویتش منم حتی بیشتر از بچه ها هم زبونی هم عملی همیشه میگه تو مهمترین برام حتی از بچه هامون که پاره ی تنمون هستن هم پدرو مادرو خواهر برادر ،بعرها پیش اومده که بخاطر من جلو خانواده ش ایستاده و قطع ارتباط کرده حتی تو دعوا و قهر هم حواسش بهم هست موقع بارداری و زایمان که خودش تموم کارامو میکرد حتی بچه داری پسرمو خودش پوشک میکرد شیر خشک میداد وقتایی که از نظر مالی مساعد نبوده واسه خودش اصلا خرید نمی‌کرد ولی واسه من چند چندتا لباس می‌گرفت خیلی هر چی بگم کمه

چشم بد از خوشی هاتون دور و الهی همه اونهایی ک اومدن و خوندن و دلشکسته شدن خدا ب زندگی شون نگاه ویژه کنه . خدایا ب همه زندگی ها آرامش و عشق عطا کن 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

وقتی ک اول زندگیمون هیچی نداشتیم ولی شبانه روز کارمیکرد رفت تهران اونسال داشتن ایران مال میساختن شوهرم واسشون مصالح میاورد شبام توی ماشین توزمستون میخوابیدجای خواب نداشت والان شکرخدا داره یکی یکی آرزوهامو محقق میکنه❤❤

هنوز بعد از ده سال بهم ثابت نشده

فهمیده که میدونم اونقدرا هم براش مهم نیستم زبون بازی هاش رو کم کرده

با وجود این سایه اش بالای سر من و بچه ها باشه الهی آمین

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

توی فامیل ما دخترهای زیادی هستن که با پسرهای بیکار ولی از پدر پولدار ازدواج کردن نمیگم بد است

پدر شوهر مغازه و خونه و ماشین و وسایل زندگی و پول سفر و امکانات را داده به پسرش  (اکثر ازدواج های فامیل ما )

و خوب خیلی هم ادعای خوشبختی شون گوش فلک را کرد کرده 

هر روز و هر سال جشن و سالگرد و مراسم دارند و همیشه تو سفر هستند 

در حدی که زوج های دیگه احساس بدبختی کردند و از هم جدا شدند

ولی من و همسرم با افتخار از صفر شروع کردیم

و ریال به ریال  هزینه های زندگی مون را خودمون درآوردیم

همسرم خیلی زحمت کشید 

من هم قناعت کردم

به خاطر اینکه خیلی پولدار نبود تو خانواده ی من بی نهایت بی احترامی دید ولی به خاطر من سکوت کرد.

الآن خیلی پولدار نیستیم  ولی خدا را شکر خودمون ساختیم و داریم با هم می سازیم. 

فامیل من ما را خوشبخت نمی دونن چون  سفرهای  خارجی نرفتیم

فامیل همسرم هم ما را خوشبخت نمی دونن چون خیلی املاک زیادی نداریم

خوب مقاومت در برابر اینهمه حرف دوست داشتن نیست؟؟؟

راستش خیلی جاها ثابت کرد

ولی بنظرم کسی که نمیتونه خودش رو تو عصبانیت نگهداره و دیوانه میشه، کسی که به حرفت گوش نمیده ( در راستای ترک یک عادت یا اخلاق)  اصلاً عاشق نیس

حالا بماند که من اصلا به عشق اعتقاد ندارم..

بنظرم همسرم دلیل کارا یا رفتارهای عاشقانه‌ش یا مهربونیاش، فقط اینه که خب من زنشم دیگه... این کارا رو نکنه چیکار کنه 

خانوادش با ازدواجمون مخالف شدید بودن فقط خودش تنهایی اود خواستگاری بعد به روز من خونه جاریم بودم د ...

ولی من معتقدم پسری که احترام برای مادرش نداشته باشه برای زنش هم نداره 

ممنونم عزیزم♥️🫂به چندتا از بچه ها گفتم بازم میگمعشق به تنهایی کافی یک زندگی مشترک برای یک عمر نیستم ...

بله دقیقا منطق و عقل و باقی چیزا هم قطعا هست امیدوارم هر کسی دقیقا نیمه مکمل خودش رو پیدا کنه 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
ممنونم عزیزم♥️🫂به چندتا از بچه ها گفتم بازم میگمعشق به تنهایی کافی یک زندگی مشترک برای یک عمر نیستم ...

بله دقیقا منطق و عقل و باقی چیزا هم قطعا هست امیدوارم هر کسی دقیقا نیمه مکمل خودش رو پیدا کنه 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻