2777
2789

عزیزم من پارسال برای بچم کردم گفتن جدیدا اصلا آزمایش قبلش نمیخواد قرار داد رو که اوردن به آدرسی که خودت میدی امضا میکنن بسته رو بهت میدن با یه پوشه که نوشته با توجه به نوع زایمانت باید چیکار کنی من طبیعی بود زایمانم دردم که گرفت ۲ نصف شب بود به شماره ای که داده بودن زنگ زدیم سریع اومدن بیمارستان فوق العاده با ادب و با شخصیت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من پارسال برای بچم کردم گفتن جدیدا اصلا آزمایش قبلش نمیخواد قرار داد رو که اوردن به آدرسی که خ ...

ببخشید داخل بسته چیا بود,؟

بعد اینکه اومدن بیمارستان نمونه رو گرفتن 

به خودتون دادن کجا تحویل دادین؟ 

کلا شما ازمایش خون انجام ندادین؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه از روندش بگین ...چ موقع خودتون رفتین ازمایش دادین؟بعد اینکه کیت رو بهتون دادن کجا تحویل دادین؟ ...

آنلاینه همین الان برو‌تو سایتش شرایطشو ببین 

بعد ازمایشاتو باید اسکن کنی آپلود کنی

بعد بهتون میگن بیاید فلان جا وسایلشو تحویل بگیرید 

بعد وقتی بخوای زایمان کنی پرستارشون میاد خون میگیره تو اتاق زایمانت بعد میده پیک میبره دوباره بهت اطلاع میدن که خون برای ذخیره مناسبه یا نه بعد سه ماه بعد از خونگیری جواب قطعی بهت میدن و از سال بعدش باید سالانه هزینه نگهداری رو بدی 

حتما انجامش بده 

آنلاینه همین الان برو‌تو سایتش شرایطشو ببین بعد ازمایشاتو باید اسکن کنی آپلود کنیبعد بهتون میگن بیای ...

خودشون ازمایش رو‌مینویسن ک انجام بدین؟ منظورم اینکه نسخه میدن؟

اخع تو گوگل نوشته باید خودت شرکت از مادر نمونه بگیره 

خوده خانمی ک میاد نمونه رو میگیره میده پیک ببره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودشون ازمایش رو‌مینویسن ک انجام بدین؟ منظورم اینکه نسخه میدن؟اخع تو گوگل نوشته باید خودت شرکت از ما ...

نه ،من آزمایشی که دکتر زنان نوشته بود رو آپلود کردم

الان شنیدم خودشون میبرن آزمایش میکنن

البته همون موقعم از خودمم خون گرفتن 

خودشون ازمایش رو‌مینویسن ک انجام بدین؟ منظورم اینکه نسخه میدن؟اخع تو گوگل نوشته باید خودت شرکت از ما ...

اره خودش میده پیک ببره کلا من نصف شب زایمانم بود در عرض چهل دقیقه یا یک ساعت خودشونو رسوندن و شوهرم که بیرون بود باهاشون هماهنگی رو انجام داد

همسرم میگفت خیلی مودب باکلاس و آروم بودن و در کمال آرامش کارارو انجام دادقبلش باید به دکترت بگی یکی میاد برای خون بند ناف

نه ،من آزمایشی که دکتر زنان نوشته بود رو آپلود کردمالان شنیدم خودشون میبرن آزمایش میکننالبته همون مو ...

همون داخل بیمارستان  روز زایمان خون گرفتن ازتون یا خوده شرکت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم گفتین بزم تو سایتش 

منطورتون اینکه بزنم ثبت نام ذخیره خون بند ناف؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه از روندش بگین ...چ موقع خودتون رفتین ازمایش دادین؟بعد اینکه کیت رو بهتون دادن کجا تحویل دادین؟ ...

حرف ۱۴ سال پیش بود کار خاصی نداشت یه روز رفتیم شد تشکیل پرونده و پرداخت پول بقیه رو خودشون میان تو اتاق عمل می‌گیرند و میرن دیگه کاری ندارند تا سال بعد پول شارژ