2777
2789
عنوان

تا حالا شده بهتون تهمت بزنن🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 22 پست

این پسر سال اولی حرکتی نزد منم خودم نامزد دارم 

ولی هنوز عقد نکردیم اونقد دوسش دارم که یه تار موشو با کل دنیا عوض نمیکنم 

خلاصه امسال که رفته بودیم این پسر از من خوشش اومده بود به مادرش هم نشونم داده بود 

اومدن زنگ زدن بیان خواستگاری 

که مامان بزرگم گفته بود الکی نیاید دختر نیومده رو میکنه 

خلاصه فامیلا که فهمیده بودن قضیه چیه گفتن حتما پا دادی 🙂🙂

اونم تو راه امام رضا 

و نامزد دارم 

اگر نامزدمو نمیخواستم

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

اگر نامزدمو نمیخواستم کارم فقط خواستگار رد کردنه 

یکی از خوباشو انتخاب ازدواج میکردم و میرفتم 

تهمت الکی زدن فقط🙂🙂🙂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پسر سال اولی حرکتی نزد منم خودم نامزد دارم ولی هنوز عقد نکردیم اونقد دوسش دارم که یه تار موشو با ...

نیومده رد میکنه*

اگر نامزدمو نمیخواستم کارم فقط خواستگار رد کردنه یکی از خوباشو انتخاب ازدواج میکردم و میرفتم تهمت ال ...

باور کن به منم یه تهمت هایی که اره دوست پسر داری فلان زدن هم مهم نبوده برام حالا خوبه خودم همیشه میگم خدایا چرا من سینگل به گورم       

باور کن به منم یه تهمت هایی که اره دوست پسر داری فلان زدن هم مهم نبوده برام حالا خوبه خودم همیشه میگ ...

اخه گلم من کامل نتونستم اینجا تعریف کنم 

قضیه مفصل بود دلم خیلی شکست 💔

می‌دونم بابا آدم دلش می شکنه کاش آدما انقد زود دل نشکنن

تاوان داره 

دقیقا