2777
2789
خب خداروشکر که‌این دو کفتر گم شده همو پیدا کردنلطفا پس از تحویل همدیگه عکس بگیرید برای هایلایت رضایت ...

بله بله زن آیندم کارتن داره دفترچه راهنما داره گارانتی داره. 

باتشکر.

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نام خدا.باسلام. میخوام من می خوام. البته هنوز کامنت های بالا رو نخوندم که بدونم منظورتون از چیه و ...

تو خودت از این موجوداتی دیگه اینو میخوای چکار؟

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
تافعلاکه همیناست ببینم جطورمیشه🤣🤣

شما فقط‌دستورر بده بانو😂😂

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

از آسمان استفاده کن اقای کبوتر پر بکش دیگ اینحا نبینمت

خیلی ممنون از پیشنهادتون. 

من هر جا دلم بخواد اکانت می سازم. 

باتشکر. 

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

چرا دارم نگهداشتم برا تاپیک تو

اوخ اوخ پس فعلا تاپیک نزنم اعصابا قاطیه😂😂

بی محلی بهترین جواب برای آدمای ابلهیه ک ارزش جواب دادن یا حتی تایپ کردنم ندارن😁🗿یادت باشه همیشه و همه جا بالاخره چندتا آدم سم و خاله زنک هستن ک منتظرن تا باهات دهن ب دهن بزارن پس بی خیال باش☺

نه جوجه 🤣🥲

عزیزدلم بدل نگیری شوخیت ولی واقعا برگ ریزون و شوکه کننده بود😬

ایشالا ک همیشه خوش باشیییی جاااان💚

عزیزدلم بدل نگیری شوخیت ولی واقعا برگ ریزون و شوکه کننده بود😬ایشالا ک همیشه خوش باشیییی جاااان💚

میدونم خوشگلم اگ به دل گرفته بودم الان فرستاده بودم پیش اون آقای کبوتر 

الهی آمین همچنین گل گلیم 

مممممم
میدونم خوشگلم اگ به دل گرفته بودم الان فرستاده بودم پیش اون آقای کبوتر الهی آمین همچنین گل گلیم

کبوتر کیه دیگ🤔