2777
2789
عنوان

هروقت این کامنت را زیر پست این آدم که مرده میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 23 پست

خودتو ناراحت نکن اون پسر مرده و دیگه اروم گرفته هیچ درد و غمی نداره

خدا بیامرزتش

به نظرم اگه زنده بود و عشق یک طرفش ادامه داشت خیلی غم انگیزتر بود ماجرا

نمیگم خوب شده مرده ها.نه.منطورم اینه دیگه اون رفته و چیزیو حش نمیکنه خودتو اذیت نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر دلم گرفت با این ثاپیکت. حتی برای پسره گریه هم کردم

من خودمم گاهی یادش می‌افتم گریه ام میگیره 

امروز اکانتش بلاک کردم همینطور اکانت دختره 

که دیگه نبینم این کامنت ها رو چون دلم آتیش میگیره و گریه ام میگیره 

خودتو ناراحت نکن اون پسر مرده و دیگه اروم گرفته هیچ درد و غمی ندارهخدا بیامرزتشبه نظرم اگه زنده بود ...

اون نمی‌فهمه من که یادمه چقدر بخاطر دوست داشتنش زجر کشید و وقتی مرده این دختر اومده 

من دلم آتیش میگیره وقتیکه کامنت ها را می‌بینم و تلاش ها و به هر دری زدن پسره یادم میاد 

پسره نمی‌فهمه چون مرده اما من که می‌فهمم 

شاید ما از تمام ماجرا بین آدما خبر نداریم بهتره قضاوت نکنیم

مثلاً این ماجرا چه چیزی داره که قضاوت نکنیم

عالم و آدم از دوست داشتن پسره خبر داشتن

عالم و آدم از حرف ها و کارها دختره خبر داشتن 

پسره که مرد چرا اومد ؟

چه چیزی این وسط باید باشه؟

دنیا همش مضحکه هستآدم ها تا با هم هستند چون اخلاقشون جور نیست وحال قبول مسئولیت ندارند از هم فراری م ...

آدما در چنین مواقعی باید نیان 

وقتی میان که دیر شده اونم برای آدمی که تموم عمر منتظرش بوده آدم دلش آتیش میگیره 

مثلاً این ماجرا چه چیزی داره که قضاوت نکنیمعالم و آدم از دوست داشتن پسره خبر داشتنعالم و آدم از حرف ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

شما حتما بهتر میدونید من که داخل ماجرا نیستم