2777
2789
عنوان

بچها رو یه پسری کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 31 پست
قیافه مال دو ماهه ولی اخلاق و اصالت مال یه عمر ،بعدم توهنوز باهاش هم کلام نشدی چه طور فهمیدی خوبه

حرف زدم میگم باهاش. طرز صحبت کردنش یجوری بود انگار با یه ملکه حرف میزد. من کاملا میتونم آدما رو از نگاهشون بشناسم

یکی سر پا موند و رسید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری رفتار کنم؟ توروخدا یکم یادم بده آخه پیش نمیاد که زیاد باهم درارتباط باشیم

ببین مثلا یه بار باهاش صمیمی رفتار کن یه بار خشک

باید فکرش رو درگیر کنی اینطوری همش تو ذهنش میاد که مثلا چرا رسمی رفتار کردی باهاش و شاید حس کنه ناراحتی ازش یهو به خودش میاد میبینه عاشق شده و تو دام افتاده😂😂😂

خلاصه که باید گیجش کنی تا عاشق خنگ بازی هات شه😂❤️

حرف زدم میگم باهاش. طرز صحبت کردنش یجوری بود انگار با یه ملکه حرف میزد. من کاملا میتونم آدما رو از ن ...

آدمها تو سختی ها وگرفتاریها و بیماریها ونداریها ذات اصلی خودشون رو نشون میدم اتفاقا باید از پسرهایی که خیلی لفظ قلم حرف میزنم ترسید چون کار کشته شدن 

ببین مثلا یه بار باهاش صمیمی رفتار کن یه بار خشکباید فکرش رو درگیر کنی اینطوری همش تو ذهنش میاد که م ...

هیجان زده شدممم حالا از فردا سعی میکنم به محض دیدنش لبخند بزنم ولی دفعه بعدی سرد و خشک فقط رد بشم. خوبه؟؟

آدمها تو سختی ها وگرفتاریها و بیماریها ونداریها ذات اصلی خودشون رو نشون میدم اتفاقا باید از پسرهایی ...

پس چجوری بفهمم پسر خوبیه یا بد. اگه بیشتر بهش نزدیک نشم که کلا نمیتونم بشناسمش

هیجان زده شدممم حالا از فردا سعی میکنم به محض دیدنش لبخند بزنم ولی دفعه بعدی سرد و خشک فقط رد بشم. خ ...

اره😂

فردارو زیاد تحولیش نگیر یه طوری که حس کنه اصلا وجود نداره

بزار تو ذهنش مرور بشی❤️

اره😂فردارو زیاد تحولیش نگیر یه طوری که حس کنه اصلا وجود ندارهبزار تو ذهنش مرور بشی❤️

امیدوارم خوب پیش بره همه چی. بخدا این نشه دیگه قید تجربه کردن عشق و میزنم. کم پیش میاد از یکی خوشم بیاد🙂

پس چجوری بفهمم پسر خوبیه یا بد. اگه بیشتر بهش نزدیک نشم که کلا نمیتونم بشناسمش

بیشتر آدمها قبل از ازدواج روی واقعی خودشون رو نشون نمی‌دن ،حالا به جای اینکه تو پیگیر باشی ببین اون چه کارست اگه برا ازدواج بخوادت نزدیکتر میشه وازت رابطه و درخواست های غیر معقول نداره سعی کن اول شناخت رو خانواده اش پیدا کنی ،تا حدودی اخلاقش دستت میاد رابطه آن رو پنهونی نکن اگه قصدش خیر باشه میخواد خانواده ها در جریان باشند 

بیشتر آدمها قبل از ازدواج روی واقعی خودشون رو نشون نمی‌دن ،حالا به جای اینکه تو پیگیر باشی ببین اون ...

خداکنه یه قدم برداره حالا بقیش درست میشه از این لحاظ خود منم از روابط این مدلی زیاد خوشم نمیاد

خداکنه یه قدم برداره حالا بقیش درست میشه از این لحاظ خود منم از روابط این مدلی زیاد خوشم نمیاد

ارزشت بالاتر از کوه طلا والماسه قدر خودتو بدون ،بهراحتی دل به هر کسی نده ،کسی که مهربونم وفادار و پاک باشه اهل خونواده چکار وبا اصالت باشه 

ارزشت بالاتر از کوه طلا والماسه قدر خودتو بدون ،بهراحتی دل به هر کسی نده ،کسی که مهربونم وفادار و پا ...

خب خواهر ببین من واقعا نسبت به سنم خیلی سختی کشیدم الان حس یه پیرزن و دارم که دیرش شده. دلم میخواد بعد از این همه تلخی طعم عشق و بچشم. از اونجایی که نمیدونم چرا هیچکس نمیاد سمتم حالا باتوجه به ویژگی های ظاهریم که بد نیست ولی من خودم از کمتر پسری خوشم میاد که اینم از شانس بدم معلوم نیست درونش چیه. به این فکر میکنم که هی این نشه اون نشه پس آخرش که تنها میمونم.. 

خب خواهر ببین من واقعا نسبت به سنم خیلی سختی کشیدم الان حس یه پیرزن و دارم که دیرش شده. دلم میخواد ب ...

به خدا توکل کن وله خاطر سختی های که کشیدی عجله نکن تا خدا نکرده بعداً پشیمون نشی ،امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه 

به خدا توکل کن وله خاطر سختی های که کشیدی عجله نکن تا خدا نکرده بعداً پشیمون نشی ،امیدوارم بهترین ها ...

مرسی مهربون همچین برای خودت