2777
2789
عنوان

چرا انقد شوهر نکبت من سرد مزاجه و مزخرفه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 84 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرمی بده بخوره،مث نخوداب،دمنوشو.... خودتم خوراکتو متعادل کن،لباسای باز و تحریک کننده بپوش جلوش دولا راس شو محسوس ک مثلا حواس تو نیست عشوه بیا گاهی لمس کن بدنشو از دور براش بوس بفرست و و و مردا با دیدن تحریک میشن و زنا با شنیدن

گاهی ذهنشون مشغوله اره نه همیشه گنداخلاق و سرد باشنمشکل و همه دارن . کی نداره .

دیگه یه عده نمتونن همسر خواهر منم همین بود الان که خداشکر مشکلشون حل شد میگ خوب شد حتی گاهی میگ عمدا شلخته میشه جلوش  تا نخواد🤣

گرمی بده بخوره،مث نخوداب،دمنوشو.... خودتم خوراکتو متعادل کن،لباسای باز و تحریک کننده بپوش جلوش دولا ...

مرد سرد با این چیزام تحریک نمیشه

نقطه اول تحریک روانی و ذهنیه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خانمایی ک همسراشون سردند بد نیس ی عدم اعتیاد ازشون بگیرید بعد بقیه راهها امتحان کنید ..قرص متادون و ...

نمیدونم والا فکر نمیکنم مصرف کنه از اعتیاد خیلی میترسه

عزیزم تو این شرایط سخت جامعه فشار خیلی رو همه هست مخصوصا اقایون چند روز اجازه بده خودش رو پیدا کنه اگر دیدی ادامه دار بود با یه مشاور در میون بزار

خانم روانشناس 💎

گاهی ذهنشون مشغوله اره نه همیشه گنداخلاق و سرد باشنمشکل و همه دارن . کی نداره .

یه مقدار مشکلای زندگیمون تو این ماه زیاد بوده و بی میلیش خیلی بیشتر شده. ولی قبلا هم سرد بود الان بیشتر

من به خودم میرسم اینکه بگم همیشه آرایش دارم نه ولی مرتبم .این چیزا روش تاثیری نداره لختم پیشش بگردی ...

تمام چیزایی ک در اینده قراره بهت بگه تا نشون بده مشکل از طرف اون نیست:

۱_بازار کار خرابه 

۲_شرایط اقتصادی جامعه بد شده

۳_فشار رومه 

۴_ خستم_ کوفتم_ بدنم درد میکنه _سرماخوردم _

۵_خودشو میزنه بخواب تا رابطه نباشه

۶_رابطه ک هیچ ^بوسه هم مثل اب قطع میشه

۷_لباسات خوب نیس

۸_ارایش کن برام (تاثیرش صفر)

۹_هرشب بیرونیم وقت نیس خستم

۱۰_ب مدت سه چهر روز میره ت. قیافه هر چی هم بگی چته نمیدونه چشه فقط کم کم میفهمی چش نیس میخواد رابطه نخوای😁😁😁😁

و

........

یه مقدار مشکلای زندگیمون تو این ماه زیاد بوده و بی میلیش خیلی بیشتر شده. ولی قبلا هم سرد بود الان بی ...

رهاش کن یمدت 

هر چی بیشتر اصرار تو رو ببینه سردتر میشه

گاها شبا موقع خواب لمسش کن برهنه باش کنارش اگر بخاد همراهی میکنه . اگر نکرد پس واااقعا سرده و نمیخاد 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد