2777
2789
هوشبری رو داری با دارو مقایسه میکنی ؟! آخه از هیچ لحاظ با هم قابل مقایسه نیستن !! حتی رتبه قبولیشونم ...

من مقایسه نکردم گفتم واقعا حرف خونوادم درست و رشته خوبی نیس 

Not Now maybe  Later

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قصد انصراف ک اصلا ندارم توان و کشش ندارم دیگه خودم با رشتم اوکیم ولی با حرف سون دلسردمیشم

ببین من عاشق داروسازیم تو گروه تخصیصیشونم عوضم خیلی فشار روشونه  خیلیاشونم واقعا راضی نیستن به جز اونایی که به شیمی و اینا علاقه داشتن و بخاطر پول نیومدن 

من پسرداییم امسال پرستاری تهران قبول شده و دخترخالمم پزشکی ازاد 

هردوشون کلی حرف شنیدن از فامیل 

پزشکیم میگفتن الان همه بخاطر فشارش و حقوقش اصلا انتخابش نمیکنن باید جون بکنی بعد کلی درس خوندن طرح شاید بتونی به جایی برسی 

خلاصه که هر رشته ای بخونی یه چیزی میگن 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
ترم چندی اگه خیلی دلسردی انصراف بده

انصراف که نمیدم واقعا کشش کنکور ندارم دوست دارم همین دانشگاهم زودتر تموم شه دلسردیم وقتی بیشتر میشه ک راجبش حرف میزنم

Not Now maybe  Later