2777
2789

کل بدنم خودم تو خونه اپلاسیون میکنم فقط بیکینی ژیلت استفاده میکنم من کلا از مو خوشم نمیاد تند تند میزنم ولی الان وحشت میکنم به پوستم نگاه کنم همش خون خونی شده و پر جوشای وحشتناک

حالا میخام اپلاسیون بیکینی انجام بدم ولی خدایی دردش خیلیه یبار یه تیکه کوچیک امتحان کردم مردم و زنده شدم ولی نمیدونم بد کشیدم یا چی کبود شد تا چند ماه نمیرفت 

لیزرم زیر ۱۸ سالم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موکن معمولا جوش میزنه 

ژیلت نشنیده بودم جوش بزنه کسی خودم که اینجوری نیستم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

منم بچه تر بودم  با ژیلت میکردم 

پوست صورتتو خراب میکنه تیغ اصلاح ابرو بخر با همون صورتتو تمیز کن قبلشم زیرش حتمااا مرطوب کندده ای چیزی بزن 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
موبر اصلا نمیزنه😐

لابد یاد نداری استفاده کنی

اول باآب گرم خمیر کن .خمیرش شل نباشه بعد پنج دیقه ک خشک شد دوباره نم دارش کن بعد امتحان کن موها کنده شد بشور نشد باز دو دیقه بزار