2777
2789
عنوان

سخت ترین بخش مادر بودن

84 بازدید | 5 پست

سخت ترین بخش مادربودن آنجاست که باید فرزندت راطوری تربیت کنی که بتوانند بدون تو زندگی کنند درصورتی که خودت بدون او نمیتوانی ...

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

آی گفتی 

روزهای اول مدرسه افسردگی میگیرم چون حرف دلم با عملم یکی نیست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری باید اینجوری تربیت کرد .بعد چرا نباید بتونه بدون ما زندگی کنت

اگر مادر بچه رو مستقل نکنه این طور نمیشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

و با این پیش زمینه وقتی تصویر مادرانی که تو دوران جنگ تحمیلی اسلحه به دست پسر نوجوونشون می‌دادند و می‌گفتند تا خاکت رو پس نگرفتی برنگرد رو تجسم می‌کنه مو به تنت سیخ می‌شه! خدایا چه مخلوقات متعالی‌ای آفریدی!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
و با این پیش زمینه وقتی تصویر مادرانی که تو دوران جنگ تحمیلی اسلحه به دست پسر نوجوونشون می‌دادند و م ...

حتی ازدواج هم سخته برای مادرا فک کن بچت دیگه پیشت نیست اون خوشحاله تو هم باید خوشحال باشی

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید