2777
2789

چند روز متوجه شدیم که خانم ازدواج کرده  اونم با رفیق صمیمی شوهرم(دوساله دیگه رفیق نیستن) ک گویا خانم قبل از طلاقشم با این اقا ارتباط داشته و با همین شخصم خیانت به شوهرم کرده.حالا من امشب دلیل ناراحتی شوهرمو نمیفهمم

هیچ خاطره خوشی براش به جا نذاشته

هیچ رحمی به زندگیش نکرد همه وسایلشو برد برای مهریه حتی انداختش زندان که مهریشو پرداخت کرد خودشو نجات داد بهش خیانت کرد بین رفیقاش شوهرم انگشت نما شد 

دوسال و نیمه طلاق  گرفته یکسال ما ازدواج کردیم چقدر ک ما رو این زنیکه اذیت کرد حتی روز عروسیمم ول کن نبود پیغآم پشت پیغام مزاحمت حضوری و تلفنی خلاصه ک بگم هییچ نوع خاطره خوشی به جا نذاشته 

حالا امشب دیدم شوهرم گرفتس  اومد اتاق ک بخوابه گفتم چیه چرا گرفته ای گفت حالم بده زیاد غذا خوردم گعتم نه محبتی میکنی نه به آدم حرف میزنی

برگشته میگه چیه من نمیتونم هر شب هرشب تو رو ب...م حالا ما رابطمون ۱۰ شب یبار بوده و جاشو جدا کرد رفت تو حال خوابید منم داد زدم فکر نمیکردم یه زنه هرزه با ازدواج انقد تورو بچزونه هیچ جوابی نداد و خیلی راحت خوابید تا الان ک یکساعت از این ماجرا گذاشته از ناراحتی بغض تو گلومه خیلی دلم شکست 😔😔😔😔

توروخدا باهام حرف بزنین دارم دیونه میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جسارتا رفتارتون اصلا صحیح نبود

هر ادمی حق داره ناراحت و دلگیر بشه و استراحت کنه و دوران ناراحتی را طی کنه...اینکه تیکه میپرونین اصلا در مقام شما که زنشی نبود...همین چیزا سردترتون میکنه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب یارو دهن شوهرتو سرویس کرده،یاد اونروزاش افتاده شاید.

مطمئنا از رو عشق و علاقه نیس دلیل ناراحتیش

آدم به هم میریزه بالاخره

خودتو ناراحت نکن بهش چند روزی فرصت بده

مهربونی کن

کم کم عادی میشه اوضاع

اون ناراحت ازدواجش نیست ناراحت خیانتی که شده یاد دوران گذشته افتاده اینو ماکه جداشدیم درک میکنیم بزار توخودش باشه به پاش نپیچ بخدا اون زنه براش مهم نیست اون دلش شکسته غرورش لهش شده 

اون بابت ازدواج اون نارحت نیست،نارحته که رفیق صمیمیش و کسی که زنش بوده بهش خیانت کردن،خودتو بذار جاش،میفهمی نارحتیم داره،درکش کن،خیانت،اونم زن،اونم با رفیق خیییلی سخته ،بهش بگو همونا بهم میانو مطمیین باش تاوان میدن،درواقع ازینکه دیگه نمیشه به هیشکی اعتماد کرد نارحته