2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا برای چی انقدر عشق شوهر دارین صادقانه جواب بده

محبت ، عشق ، بغل ، نوازش ، نداشتن هم صحبت. نداشتن کسی ک آدم باهاش راحت باشه ، نداشتن کسی ک بتونی از چیزایی ک خجالت میکشی درموردشون با آدم دیگ ای صحبت کنی با اون بکنی ، بچه ، نداشتن یک رفیق پایه ک بری مسافرت باهاش 

تجربه خودم از زندگی خودم و اطرافیانم:

اگه از مجردیت راضی نیستی بعد از ازدواجم راضی نخواهی بود

اگه بدون بچه از زندگی راضی نیستی ،بعد از بچه دار شدن هم اصلاااا راضی و خوشحال نخواهی بود

👶❤
واقعا برای چی انقدر عشق شوهر دارین صادقانه جواب بده

قبلا ک مجردبودم خونه بابام خییییلی اذیت بودم خاستم باشوهرکردن نجات پیداکنم امامتاسفانه ازچاله ب چاه افتادم ولی بازم خداروشکر

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
تجربه خودم از زندگی خودم و اطرافیانم:اگه از مجردیت راضی نیستی بعد از ازدواجم راضی نخواهی بوداگه بدون ...

از مجردیم بیشتر اوقات راضی ام اگر یک مزاحم تو زندگیم نباشم خیلی خیلی احساس راحتی بیشتر دارم ( خواهر بیشرفم)

محبت ، عشق ، بغل ، نوازش ، نداشتن هم صحبت. نداشتن کسی ک آدم باهاش راحت باشه ، نداشتن کسی ک بتونی از ...

منم تصور و امیدم همینا بود اما زندگیم خوب پیش نرفت

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
از مجردیم بیشتر اوقات راضی ام اگر یک مزاحم تو زندگیم نباشم خیلی خیلی احساس راحتی بیشتر دارم ( خواهر ...

من خودم هم از نظر جنسی هم عاطفی خیلی دوس داشتم ازدواج کنم ،دوست پسر هم نداشتم و نمیخواستم داشته باشم.

خیلی ب ازدواج و بچه دار شدن فکر میکردم  بعد ازدواج هم همش میگفتم کاش مجرد بودم و این چه ازدواجی بود ک کردم چون فقط بدی هارو میدیدم

از وقتیم ک ازدواج کردم دوس داشتم بچه دار شم ک همش سقط میشد و افسرده بودم

حالا ک بچه دارم میگم چرااینقدررر بچه داری سخته😐😐

شوهرم میکه چرا همیشه ناراضی هستی هیچوقت از هیچی لذت نمیبری

👶❤
من خودم هم از نظر جنسی هم عاطفی خیلی دوس داشتم ازدواج کنم ،دوست پسر هم نداشتم و نمیخواستم داشته باشم ...

عزیزم چون بیشتر فقط جنبه ی منفی مسئله رو نگاه می‌کنی همیشه وقتی از یک چیزی یک ذره خوشحال میشی شکل گزاری کن یک چیز خیلی خیلی کوچیک مثل بغل یهویی از همسرتون یا بوس یهویی از بچتون کم کم دیگ اون چیزای کوچیک مشکلات کمی ک دارین به چشم نمیاد اون مشکل بزرگ ها هم کوچیک میشه براتون 

همه ی ما ها یک مشکلاتی تو زندگیمون داریم من همیشهخداروشکر میکنم ک مثلا تو خونمون میوه هست میخوریم ، بابام به حرفم می‌کنه هرچیزی بخوام برام میحره ، مهربونه ولی خب اگر بخوام جنبه ی منفی رو نگاه کنم باید بگم ک بابام رو اصلا بیشتر اوقات نمبینم چون همیشه از پدر مادر ش مراقبت می‌کنه بااین ک خودش پیر ه و شیش تا عمه حر پول و سه تا عمو پولدار دارم 

یا مثلا من مشکلات جسمی زیاد دارم حالا باز نمیکنم ولی به خاطر یکی خیلی مسخره شدم و کلی عمل شدم تازه هنوز خوب نشدم ولی همیشه  میگم چشم ابروم خیلی خوشگله ، پوستم. موهام ، هیکلم ..