2777
2789

جلوی  بچه ۶ ساله گوسفند کشتن بخاطر خرید نیسان🥲

بچه هم توذهنش مونده

صب داشته صبحانه می‌خورده با خواهرش تنها بوده با چاقو گلوشو میبره مامانش فقط ی لحظه پیششون نبوده

بعد مرگ نوزاد حال مادر بدبوده و شرایط روحی خوبی نداشته و نیسان رو مقصر شرایط میدونه و میگه بخاطر این اتفاقا افتاد و آتیشش میزنه

بچه ۶ سالشون توماشین خواب بوده اونم آتیش میگیره

وقتی پدر ک بچه رو توماشین خوابونده میاد بدن بدون جون بچه رو از تواتیش بیرون میکشه 

بعدش مادر بچه چند وقت توبیمارستان روان بوده و بعدش همون جا ازغم و غصه ایست قلبی میکنه....

پدر بچه هم شرایط روحی خوبی نداره وحتی اسم خودشم یادش نمیاد....

ببخشید اگ باخوردن این متن حالتون بد شد...

فقط گفتم بدونید کشتن حیوانات جلوی بچه ها اثر خیلی بدی توی روحیه شون داره و مراقب باشید نبیینن بعضی هاشون خیلی روحیه لطیفی دارن و فوری تاثیر میگیرن💔

مراقب خودتون باشید

حتی شده ی تاپیکمو گزارش بزن و موضعشو لایک کن منم برات صلوات میفرستم

چقد بددد

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

یا خدا چ بد 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما مامانه سرش تو گوشی بوده وقتی ذبح میکردن

هنگامیکه عمود آتش از سمت مشرق در ماه رمضان قبل ظهور دیدید که برای همه اهل زمین نیز قابل رویت و مشاهده است(یراه الارض کلهم) ذخیره غذایی یک‌سال را تهیه کنید که سال قحطی (سنة جوع) در پیش است..مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

خیلی باید مراقب ذهن پاک بچه ها بود هر رفتار اشتباهی تبعاتش بعدها گریبانگیر میشه

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
واقعیه اینایی که گفتی؟!!!😱

اره من همیشه پرونده جنایی واقعی  الکی ها برام مسخرن. ... این یکی ایرانی بود راجب  یک زوج جوان  ایرانی با ی بچه دوماه و ی پسر۶ ساله

به نظرم مامانه میدونسته بچه تو ماشینه

آخه کی بچه خودشو اینکارو میکنه ...هردوبچه عزیزن حتی اگ ب یکی آسیب بزنه اون یکی قضاوت کارخداست  عزیزم