2777
2789
من از بحث هایی ک درمورد خدا و دین و دنیای بعدی هست خیلی خوشم میاد و همیشه هم کنجکاوم مطالب جدید ازش ...

منم خیلی درمورد دنیای دیگ کنجکاوم و اینکه میگن بعد این زندکی دوباره بدنیا میایم خیلی کنجکاو شدم

من خیلی دوست دارم بدونم فردی کنارم نشسته هدفش برای اینده ش چیه

دوست دارم هدفاشو بهم بگه توضیح بده یا درحیطه رشتم هرچی میدونه و تجربشه بهم بگه

دوست دارم تجربه هارو بشنوم اونم نه وقتی حرف از تجربه بشه طرف بیاد بگه به هیچکس اعتماد نکن به هرکس اندازه لیاقتش محبت کن اینا سطحین

تجربه تو حیطه شغلش و زندگی تو سطح بالاتر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاریخ رو خیلی دوست دارم میشه راجبش بیشتر بگین مولا ضما در چه زمینه ای تحقیق کردین و خشتون اومده

راجب شاه های ایرانی خیلی تحقیق کردم

از آقا محمدخان تا شاه اسماعیل و....

شما دوست دارین راجب چی بدونین؟

منم خیلی درمورد دنیای دیگ کنجکاوم و اینکه میگن بعد این زندکی دوباره بدنیا میایم خیلی کنجکاو شدم

اره منم همش میگم یعنی قراره چندین بار به دنیا بیایم یا فقط ی بار این حس را تجربه کنیم ...کلا ذهنم خیلی درگیر اینه ک خدا کیه، هدفش چیه از خلقت ادمها، ادمها قراره تا کی پیشرفت و پیشرفت کنن، نکنه روزی برسه موجودات ماورایی هم بخوان کنار ما زندگی کنن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
راجب شاه های ایرانی خیلی تحقیق کردماز آقا محمدخان تا شاه اسماعیل و....شما دوست دارین راجب چی بدونین؟

عه چه جالب خیلی کنجکاو بودم درموردشون

درمورد اینکه شاه قبلی ایران محمدرضاشاه چند تا زن داشته چند تا بچه داشته چطوری زندگی میکرده چه عادت هایی چه رسم ها و چه سنت هایی داشته

ازرابطه قبلیش درس بزرگی گرفته و فهمیده اینجور ادمها به درد زندگی نمیخورن ، خداهم خیلی دوستش داشته نخواسته جوونیش حروم بشه و کنارشما فرصت زندگی عاقلانه و صحیح را بهش داده ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
میشه بیشتر درموردش حرف بزنین😊

مثلا چرا هر کسی در یک جایی در دنیا تجربه ای را بدست میاره و جدی گرفته نمیشه، تا وقتی که یک عده به اصطلاح دانشمند تاییدش کنند و رواج پیدا کنه.

اینقدر زمان میگذره وچقدر انسان در این فاصله تباه میشن ،تا اون قضیه حل بشه.

این مسئله ، در خیلی از جوانب زندگی هست، از مسائل زناشویی وپزشکی واعتقادات وهر چیز کوچک وبزرگ.

چرا باید سالها تو ابهام بمونند، چرا نباید یک بار برای همیشه یک چیزی قاطع مشخص بشه، به طوری که حرفی پشتش نباشه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
عه چه جالب خیلی کنجکاو بودم درموردشوندرمورد اینکه شاه قبلی ایران محمدرضاشاه چند تا زن داشته چند تا ب ...

خانم ببخشید غیب شدم برقامون رو بردن😂

محمدرضا شاه پهلوی دو همسر داشت که فرح بانو بین این دو معروف بود

محمدرضا شاه پهلوی اولویت سومش مذهب بود و به تاریخ بسیار علاقه داشت

به طوری که گارد جاویدان رو زنده کرد

محمدرضا شاه درسته تحت استعماره آمریکا بود ولی باز میتونست وضعیت ایران رو درست نگه داره

چطور الان کره ی جنوبی تحت استعمار آمریکاست در اون زمانم ایران اینطوری بود

بعد مدتی مردم به مذهب علاقه مند میشن و شخصی به نام خمینی رو رهبر انقلاب می‌نامند و همچی از اینجا شروع میشه

خلاصه شاه ایران یک اشتباه کرد اونم این بود که کشور رو ترک کرد

من نه طرفدار جمهوری و شاهنشاهی من طرفدار تاریخم

یک وقت فکر نکنی عرزشی چیزیم

جدی میگم

شاه نباید از کشور خارج میشد 

ولی خب به هر دلیلی خارج شد و ارتش از هم پاشید و اینگونه حکومت محمدرضا شاه پهلوی از بین پاشید 

او شاهی خوشتیپ و مقتدر بود

بازم میگم ببخشید غیب شدم هرروز اینجا برق میره🤦🏻‍♂️