2777
2789
عنوان

رفتیم مهمونی وای دارم منفجر میشم 😣😣😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 58 پست

وای عمه منم تا ده تا فنجون چایی ب خوردم نده ول نمیکنه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باز طرف ما ب زور چای بخوردمون میدن یکی هم کفاف نمیکنه خودتو بکشی بگی نمیخورم بزور ب خوردت میدن همین ...

هی میگن یدونم بریزم  نه  یدونه  نه میل ندارم. یدونه بااا  چای خشکمون خیس کردیم بخور ریختم دیگه  .... و دیگه تمام

خدا بیامرز پدرشوهرم اینجوری بود..انقدر تعارف میکرد.اصلا نمیشد حرفی زد بهش..منم اون موقع تازه عقد کرده بودم.منی که کله پاچه دوست نداشتم بزور گفت باید بخوری.مجبور شدم واقعا..البته خیلی کم..و فقط در مقابل همین یه نفر کم آورده بودم🤣ولی بعدیاد گرفتم راحت نه بگم

...
پس واسه هر چرتی چرا وقت و انرژی میزارین تاپیک میزنین. زیاد خوردی یکن تو خونه قدم بزن یه دستشویی برو ...

منظورش خوردن زیاد نیست..اسی منظورش اینه نتونسته در مقابل اصرار میزبان نه بگه...

...

شاید غذا شما خیلی کم بوده احساس کرده خجالتی من لاغرم یعنی کوچیک ترین سایز سایز منه ولی غذا میخورم خیلی بیشتر از هیکلم اگه کباب باشه ک دیگه اینقدر دوست دارم عین نخورده ها میخورم ولی خواهر شوهرم کمی از من چاق تره اون غذاش بسیار کمه مثلا من نرمالم سه کفگیر تا چهار کفگیر برنج هس اون یک کفگیر تازه گاهی همینم نمیخوره 😐 قطعا یکی ببینه میگه غذا رو دوست نداشته یا روش نشده ولی واقعا غذاش کمه کم پیش میاد دو کفگیر برنج بخوره ولی ریزه خواری زیاد داره من نه من فقط وعده شام و ناهار همین