2777
2789
عنوان

زنداییم زنگ زد هرچی از دهنش در اومد گفت بهم 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 24 پست

یبار دقیقا این اتفاق برای من افتاد

تپش قلب گرفتم 😰

همش میگفتم باشه باشه باشه

آروم باش

آروم باش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
از سادگیته ادامه بدی همش باید غصه بخوری

چیکار میکردم هرچی میکشم از دل بی صاحابمه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشی رو میذاشتی رو میز ، گوش نمیدادیوقتی شما کاره ای نیستی روا نیست این همه انرژی منفی بهت داده

دلم ازش شکست منی ک هرچی شد پیشش بودم کسی اذیتش میکرد من بیشتر ناراحت میشدم همش حرصشو میخورم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یبار دقیقا این اتفاق برای من افتادتپش قلب گرفتم 😰همش میگفتم باشه باشه باشهآروم باشآروم باش

من گریم گرفته کلی گزیه کردم فرداهم مهمونی دعوتیم نرفته کوفتم شد 

غلط کردن عقده ها شونو روی ما خالی می کنن

من وقتی حالم بده هیچکس نیست ارومم کنه اما من برای بقیه دقیقا همونی بودم ک دوست داشتم اونا باشن برام 

دلم ازش شکست منی ک هرچی شد پیشش بودم کسی اذیتش میکرد من بیشتر ناراحت میشدم همش حرصشو میخورم

خیلی اشتباه میکردی ، به خودت بیا ، میبینی که هیچکدوم به چشمش نیومده ، خودتو بکش کنار دیگه همراهیش نکن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من گریم گرفته کلی گزیه کردم فرداهم مهمونی دعوتیم نرفته کوفتم شد

غصه نخور

اونم از رو عصبانیت حرف زده ولی اگه دلشون خیلی پره چرا زنگ نمیزنن با طرف بحث و دعوا کنن

ما چیکاره ایم آخه با روح و روان ما بازی میکنن🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
غصه نخوراونم از رو عصبانیت حرف زده ولی اگه دلشون خیلی پره چرا زنگ نمیزنن با طرف بحث و دعوا کننما چیک ...

ددقیقا انقدر حرص خوردم دلم درد گرفته (: 

خیلی اشتباه میکردی ، به خودت بیا ، میبینی که هیچکدوم به چشمش نیومده ، خودتو بکش کنار دیگه همراهیش نک ...

(: