2777
2789
ببخشید دعاهای چی؟ متوجه نشدماگر آداب باطل کردنشو بلد هستین میشه توضیح بدید لطفاً

الان مریضم تو ذهنم نیست 

ولی سرفرصت ریپ بزنید یادآوری کنید 

چندتایی آیه و دعاهای کوتاه و موثر خدمتتون عرض میکنم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چندجا رفتم فعلا که تاثیری ندیدم ولی اون سنگینی روی قلبم برطرف شده

چه خوب

من علاوه بر حال روحی بد، زندگیم شده گره پشت گره. یعنی اگه تو کویر لوت راه برم یهو یه کوه رهمو سد می کنه. 

شما علوم قرآنی خوندین؟ عالمی نمیشناسید من برم پیشش ؟ خیلی کارم گیره. مشکلات بزرگی دارم.

نه 

شما همون کارای که عرض کردم انجام بدید 

انجام واجبات 

ترک محرمات هم باید باشد 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

سوره بقره رو بخون تا ۴۱ روز هر روز کامل بخونش

من خوندم همون روز اول یه دفعه یه باکس ادویه جات بود شیشه ای خود به خود ترکید .واقعا برام عجیب بود البته شاید از گرم و سرد شدن هوا بود .دو روز دیگه هم خوندم  دیگه خسته شدم واقعا زیاده

تو یوتیوب پیج وظایف کاملین رو دنبال کن کلی دعا وچیزای خوب میزاره مخصوصا حصار خضری رو ازاونجا یادبگیرو بخون عالیه خودم معجزشو دیدم صدقه هم بده 

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من خوندم همون روز اول یه دفعه یه باکس ادویه جات بود شیشه ای خود به خود ترکید .واقعا برام عجیب بود ال ...

وقتی تو خونت مدام اتفاق بد میوفته و چیزمیزات میشکنه یاخراب میشه یعنی انرژی منفی وجود داره باید پاکسازی کنی هم خودتو هم خونتو حصار خضری رو یادبگیربخون و صدقه بده

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من خوندم همون روز اول یه دفعه یه باکس ادویه جات بود شیشه ای خود به خود ترکید .واقعا برام عجیب بود ال ...

من چندبار گوش دادم یکبار هم ختم کردم سوره بقره رو 

ولی هیچ ب هیچ متاسفانه

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

چند تا بسته عود گل محمدی بگیر ،هر روز یکیش بسوزون و کمی پنجره باز بزار .و حدیث کساء‌ رو پخش کن و خودت هم بخون .شیاطین و لشکرش از خونه خارج میشن و ارواح خبیث،و لشکر ملائکه‌ و ارواح طیبه وارد میشن و شر می‌ره به جاش خیر میاد ((آیت الله بهجت ))

سعی کن بخونی فقط روزی دو ساعت زمان میبره اما ان شاءالله نتیجه اش رو میبینی.

💛لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ💛
من چندبار گوش دادم یکبار هم ختم کردم سوره بقره رو ولی هیچ ب هیچ متاسفانه

به مدت ۴۱ روز پشت سر هم کامل خوندیش؟

💛لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ💛
چه خوبمن علاوه بر حال روحی بد، زندگیم شده گره پشت گره. یعنی اگه تو کویر لوت راه برم یهو یه کوه رهمو ...

منم عزیزم باورت میشه حال روحیم به حدی داغون بود که وسط جشن عروسی هم اندازه ی سر سوزنی حس شادی نداشتم انگار یه سنگ به قلبم وصل بود با خانواده ام نمیتونستم ۱۰دقیقه حرف بزنم تحمل نداشتم ببینمشون 

هر شب هم ۴قل با آیت الکرسی میخوندم و قرآن گوش میکردم تا خوابم ببره اونم چندسال ولی اصلا تاثیری ندیدم

و به این اعتقاد رسیدم که کار ما نیست واقعا بگرد یه آدم مطمئن پیدا کن و از خدا سر نمازه ات بخواه که کمکت کنه 

من ماه رمضون امسال شب قدر سرنماز از خدا با گریه خواستم کمکم کمه و بعد از اون واقعا بنظرم خدا سر راهم آدم درستش رو قرار داد