2777
2789
عنوان

سیلی زدن مدیر به دانش اموز

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 33 پست

[QUOTE=365720954]ساکت نمیمونم و ازش شکایت میکنم ولی فک نکنم بزنمش توهم مث منی میشینم انقد سناریوی دعوا و بحث میچینم ...[/QUOT

وای اره تاپیکامو نگاه کن 

تازه کلی سناریو های جنایی هم میبافم👌😂🥲

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با عقل و جرعت الانم اره میکرفتمش زیر لگدولی با عقل و افکار بچگیم(( ن مث سگ میترسیدم😂

چندسالتونه گلم؟ 

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

واقعا شاگرد اول بشه آدم مدیر چجوری میاد سمتش؟

خب دیگه دانش آموز شاگرد اول بشه مطمعنن مدیر و ناظم ... بهش تبریک میگن و.. 

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

خب دیگه دانش آموز شاگرد اول بشه مطمعنن مدیر و ناظم ... بهش تبریک میگن و..

فک کن مدیرو بزنی بعد بهت لوح رو تقدیم کنه😂😂🤦‍♀️

من معمولا موقع درس خوندن از این کارا میکنم😂

اتفاقا فردا امتحان سختیم دارم و همین جوری دارم اینجا ول میچرخم😭😑😑

چطوریه روشت؟

رازه😂💔

ولی قطعا کاری میکنم که دیگه جرئت نکنه دست روی کسی بلند کنه

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
۲۵😫‌وای این چی بود گفتی یادم افتاد کمتراز۵سال. دیگ میشم۳۰😓😓😪😪

دیگه شتریه دم خونه هرکی میخابه🥲😂

راستی چرا گفتی با عقل الانم میزنمش؟ ینی اخراج برات مهم نبود؟ 

رازه😂💔ولی قطعا کاری میکنم که دیگه جرئت نکنه دست روی کسی بلند کنه

آفرین عالیه😂👌