2777
2789
عنوان

کیاشوهر زورگو دارن بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شایدم همسرت محبتی هست و دلش توجه‌میخواد.بهش‌محبت‌کن شاید احساس بی محبتی‌کرده.

میدونم تربیت درستی نداشته توخونشون این مدلی بزرگ شده 

ولی منم ادمم خسته شدم دیگ

بخدا شب توبغل هم دیگ میخوابیم براش میوه پست میکنم میبرم توتخت ابرازعلاقه میکنم ازسرکارمیادمیرم جلو بغل میکنم خسته نباشید میگم درطول روز اهنگ میزارم باهاش شوخی خنده دارم تاجایی ک بتونم کم نمیزارم اصلا سردی نمیکنم ولی قابل تغییرنیست میدونم مشکل ازتربیتشه 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

متاسفانه رفتارش مثل شوهر منه یه بیمار پارانوییدی که بعد از ۱۷ سال به این نتیجه رسیدم که احمق بودم فکر کردم درست میشه رفته رفته حالشون بدتر میشه و جوری میشه که فقط میگی از دست این دیوانه فرار کنم 

متاسفانه رفتارش مثل شوهر منه یه بیمار پارانوییدی که بعد از ۱۷ سال به این نتیجه رسیدم که احمق بودم فک ...

بچه داری من تنهاکاری ک تونستم بکنم اینه بچه نیاوردم هشت ساله دارم تحملش میکنم جدیدا ب جدایی فکرمیکنم دیگ ازش بدم میاد 

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
اینم بگم اگه واقعا پارانوییدی باشه آخرش خودش آبروتو همه جا میبره و تهمت نمیمونه که بهت نزنه

اهل تهمت زدن نیست بهم اعتمادداره چون اکثرا میره شهرای دیگ من تنهام ولی به شدت حساس کسی نگام کنه یا بخوادباهام گرم بگیره 

خب خدارو شکر شوهر منم ده سال اول تهمت نمیزد بعد اون شروع کرد

خیلی خستم درست نمیشه مشاوره بیا نیست زندگیم داره حروم میشه

نه خیلی خسته م دیگه میخوام تموم کنم ولی خودش سنگ میندازه نمیزاره

نمیخوادازدستت بده ولی اخلاقشم درست نمیکنه شوهرمنم میگه دست خودم نیست اخلاقم😐