2777
2789
عنوان

به نظرتون حس کراشمم‌ مثبته‌

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 22 پست
خب خب میشه بگی چجوریعع؟؟لطفااااااا

خب اول باید یه حلقه داشته باشی با یه کاغذ سفید بدون خط بعد شبیه یه بعلاوه  +بزرگ رو کاغڋ میکشی عمودی و افقی بعب حلقه رو از نخ رد میدی و وسط یعنی مرکز+ این خطه عمودی و افقی بی حرکت نگه میداری و اولا باید با احترام بشینی بدون هیچ استرسی عصبانیتی باید انرژی منفی نداشته باشی بعد برای اینکه متوجه شی که حرکت بله افقیه یا عمودی یا حرکت منفیه افقیه یا عمودی قبل هر پرسشی باید 2بار این حرکت یاهمون پرسشه رو بپرسی 1 میپرسی حرکت بله رو نشونم بده و نخو حلقه رو از مرکزه دور میکنی و بالا میبری حالا ببین نخ به کدوم سمت حرکت میکنه افقی یا عمودی حرکت بله همون سمته و باردوم برای نه انجام میدی و مشخص میکنی عمودیه یا افقی بعدش سوالاتو میپرسی مثال کراشم علاقه داره و دوباره انجام میدی اگه حرکتی که مشخص کردی بودی بله بود که بله اگه نه هم بود که هیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم متوجه شده باشی اگه نشدی تو جستجوی گوگل بزن شاقول ابن سینا تایپیک ها رو ببین یکی هست خیلی خو ...

بله بله تا حدودی متوجه شدم ،،خیلی خیلی از لطفت ممنونم‌ خیلی بهش نیاز داشتم❤️

خیلیی هم واقعیه منم اول باور نداشتم همچی رو باهاش فهمیدم یه جوری به ناخوداگاهمون برمیگرده که با عالم ...

واقعا ممنونم خیلی کمک بزرگی بود ،حتما حتما انجام میدم😘❤️