2777
2789

داداش نازنینم ۹ ماه پیش از این دنیا پر کشید و رفت و دنیای ما رو تا ابد تاریک کرد😢 یه دختر ۷ ساله ازش برای ما به یادگار موند که با مادرش زندگی میکنه ، داداشم خدا رو شکر وضعیت مالی خیلی خوبی داشت و الان زن و بچه اش از این نظر مشکلی ندارن ، زنداداشم وقتی داداشم بود هم با ما خیلی خوب نبود ولی ما به خاطر داداشم که یه فرشته بود رو زمین خیلی احترام خانمش رو داشتیم و در مقابل حرفها و کاراش کوتاه می اومدیم ، از وقتی داداشم رفته انصافا بهتر از قبل شده و دلش میخواد با ما ارتباطش رو حفظ کنه ولی بازم بعضی وقتها خیلی اذیت میکنه ، دیروز متوجه شدیم دختر داداشم سرما خورده زنگ زدم حالش رو بپرسم‌ زن داداشم با تندی جواب داد خیلی خسته ام بچه رو بردم دکتر اومدم سوپ‌ درست کردم و کلی استرس کشیدم و  .... عصری با مامانم کلی خرید کردیم و رفتیم دو ساعتی نشستیم و اومدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروز صبح دوباره مامانم زنگ زده حال نوه اش رو بپرسه زنداداشم گفته تب داره دارم میبرمش دکتر ، خونه زن داداشم تو به منطقه خوب تهرانه ، رانندگی بلده و ماشین هم تو پارکینگ هست و خدا رو شکر از اموال داداشم درآمد خیلی خوبی هم داره ، امروز عصر که من زنگ زدم قاطی قاطی بود که من به مادرت گفتم بچه تب داره و دارم میبرمش دکتر و ... یه کم صحبت کرد و خدا حافظی کرد .

منصفانه من وظیفه داشتم میرفتم با زنداداشم بچه رو می‌بردم دکتر ؟

امروز صبح دوباره مامانم زنگ زده حال نوه اش رو بپرسه زنداداشم گفته تب داره دارم میبرمش دکتر ، خونه زن ...

نه گلم وظیفه ای نداشتی 

ولی خب شاید ایشون توقع داره که کمکش کنید که البته اگر دلتون میخواد خیلی خوبه

خودتو دوس داشته باش❤️