2777
2789

چند ساله خیلی بی محبتی بی مهری میبینم سرم داد میزد اذیتم میکرد جدیدا بهم حرفای بد میزنه جلو دختر ۵سالم بهم میگه نفهم خر بیشعور....جلوی همه سرم داد میزنه بی احترامی.بچها من از حرص و غصه تو۲۴سالگی خیلی دچار بیماریا شدم واقعا خانما نمدونم درکم میکنید یا نه نمیدونم بااین شوهر کردنم تاوان گناه کیو من پس دادم خودم گناهی نداشتم چون ۱۷سالم بود ۷ساله بخاطر بچم موندم ۵سالشه .دورویی گداصفتی دروغگویی .تهمت زده بهم.دلم برا بچم خیلی میسوزه دخترم خیلی کمبود محبت داره .طلاق نمتونم پشتوانه پول هیچی ندارم بچمم هست .فقط دیگ بریدم کسی مث من هست ؟نمتونم بیخیال شم خیلی غصه میخورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کن باهاش بحث نکنی ، حاضر جوابی نکن حتی اگه حق با تو هس سکوت کن، واگذارش کن به خدا، خیلی از خانم ها مشکل شما رو دارن ولی بخاطر بچه دارن میسازن اما شما بساز ولی نسوز، منظورم اینه فقط و فقط به خودت و بچه ت عشق داشته باش اگه همسرت خیلی روی مخت هس به دید یه همخونه بهش نگاه کن توقع عشق ازش نداشته باش اون هر چی هم که باشه بابای بچه ت هس همین که بچه ت سایه پدر بالای سرشه و فرزند طلاق نیس برات کافی باشه، تا میتونی جلوی بچه خودت رو بزن به بیخیالی و شاد رفتار کن براش بیشتر وقت بذار سرش به هیچ عنوان داد نکش از پدرش بدگویی نکن باهاش بازی کن ببوسش تا کمبود محبت رو حس نکنه، در مورد شوهرت هم صبور باش بلاخره روزی سرش به سنگ میخوره و درست میشه دنیا همینجوری نمیمونه عزیزم هزاران زن عین خودت هستن ولی تو یه مادری باید قوی باشی و صبور . بهترین راه کار اینه که با شوهرت جر و بحث نکنی سکوت و سکوت . 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست