خیلی به دست و گوش اینا نگا میکنه میدونم میخواد ببینه چقدر طلا دارم
یه بارم به شوخی دست کرد گوشم دلم شکست چون هیچی نداشتم گوشم اخه چرا این کارو کرد من خیلی طلا ملا ندارم چرا معیار سنجش پسرا اینطور شده اگه خودشون اینطور باشن ماها که بدتر باید بشیم اما خداشاهده من هیچ وقت ازش حقوقشو نپرسیدم
خسیس گفتی تموم شد دوست نداره برا ازدواج عروسی بگیره از حرفاش متوجه شدم میخواد مفت مجانی بهش دختر بد ...
خوشحالم قبل ازدواج فهمیدی
مرد خسیس آدم و پیر میکنه
اگه دوست شدنی نیست که نیست عمرت و براش هدر نده
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم میخوام دوری کنم خدا لعنت کنه منو نمیدونم چرا باز سر راهم قرار گرفت از خدا گله دارم این کیه گذاشت ...
نه نه نگو این تو سرنوشتت
این بیشتر مثل تابلویی از عذابه که فقط بهت نشونش داده و قرار نیست تو اون تابلو رو انتخاب کنی برای بقیه زندگیت
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
نه ناراحت همون تایم و انرژیم که گذاشتم حیف که ساده بودم صدمو گذاشتم
جلو ضرر و هرجا بگیری منفعت
اونایی که طلا دارن مگه بیرون میرن طلا میندازن؟؟؟اکثرا تو مهمونی و عروسی میندلزن
گوشواره دائمیه دیگه
نیست مگه ما ترکا کلا هیچی نداشته باشیم گوشواره حتما باید بندازیم که من اونم نداشتم از قضا گیر همچین ادمیم افتادم کاش میمردم و این ذلت و تحمل نمیکردم خیلیا رو نگفتم فقط همین یه حرکتش دل منو تا ابد شکوند
جدی میگی ؟ من خوشحال بودم کات شده یه سری اتفاقات افتاد یادمافتاد نمیتونم توصیف کنم دقبقا خیلی حال ب ...
اولین کسی که من باهاش دوست بودم طرف روانی به تمام معنا بود نگم از رفتاراش و سادگی خودم،اینا تجربه میشه به شرطی که درس بگیری و زرنگ بشی اشتباهاتتو دیگه تکرار نکنی،شنیدی میگن انقد مار خورده افعی شده آدم باید این جوری باشه،تو این دوره زمونه باید گرگ باشی.گذشته تموم شده رفته اگه اشتباهی کردی ازش درس بگیر و تغییر کن افسوس خوردن فایده نداره.
اولین کسی که من باهاش دوست بودم طرف روانی به تمام معنا بود نگم از رفتاراش و سادگی خودم،اینا تجربه می ...
واسه من این دومی بود الان دیکه تکرار نمیکنم ولی خوب یه جریاناتی باز اتفاق افتادکه بگم پیچیده میشه شاید سردرگم بشید فقط ارزومه سریع یه ادم خوب بیاد از این وضعیت نجات پیدا کنم ایشونم نه خودش نه خانوادش که خیلی بهم بد کردن نمیبخشم
منم میخوام دوری کنم خدا لعنت کنه منو نمیدونم چرا باز سر راهم قرار گرفت از خدا گله دارم این کیه گذاشت ...
خودتو ناراحت نکن عزیزم برات تجربه میشه حالا باز این دوستیها باعث میشه آدم طرفشو بشناسه نه اینکه ندیده و نشناخته برین زیر یه سقف بعد دیگه یا باید مهر طلاق بخوره به شناسنامه یا بسازی و بسوزی.... قرار نیس با اولین دوست پسرت ازدواج کنی که... دومی و سومی و چهارمی و.. هم اگه سمی بودن پرتشون کن بیرون تا یه آدم لایق گیرت بیاد..... فقط اگه سنتون بالاس زیاد وقت تلف نکن واسه شناخت دو سه ماه هم کافیه
کلی اتفاق افتاده زیاده پیچیدس نمیتونم بهت توضیح بدم عزیزم 💔💔 این یه گوشه خیلی کوچیکش بود
اما بازم سعی کن بهش خیلی فکر نکنی و اگه هنوزم تو زندگیته حذفش کن از زندگیت
اگه نیست هم تو گذشته مونده