2777
2789

آیا حاضرید تنها در محل کار خودتون باشید و جایی که هیچ مغازه داری همسایه تون نباشه و افراد مختلفی هم رفت و آمد به اتاق کارتون داشته باشند؟ چطور برخورد دارین با تمام افراد که حتی ممکنه معتاد مصرف کننده هم بیاد محل کارتون؟

اگر خیلی محیط خلوت و امن نباشه نه نمیرم ترس و فوبیا جاهای خلوت دارم

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معمولیچرا اخم کنم یا چرا صمیمی باشم؟

معمولی و کاملا عادی؟! کسی ارباب رجوع تا به حال جرئت حرفهایی که نباید توی محل کارتون گفته بشه با دوستاش و بغل دستیهاش رو نداشته؟! اگر شوخیهای نامربوط گفتن شما خودتون رو همیشه به نشنیدن زدین؟

همه ی ادم ها از بعضی چیز ها میترسند حتی اگر هزار بار اونو تجربه کرده باشن مثلا من یک مصاحبه دیدم از یک مجری یکسال پیش یادم نیست دقیقا کی بود اما حرفاش خیلی برام جالب بود که هنوز یادم مونده میگفتش با اینکه من بیش از 200 بار جلوی دوربین رفتم اما هنوز هم قبل شروع برنامه تپش قبل میگیرم و اضطراب دارم . همهی ادم ها ترس هایی دارن حتی اون لاتای چاقو کش اما ترس هاشونو بروز نمیدن به نظر من شما باید تظاهر کنی تظاهر به قدرت اگر با ارباب رجوع سر سنگین باشی و خیلی نخندی و خودتو قوی نشون بدی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد. سعی کنید برای خودتون شرایط بد رو شبیه سازی کنید و ببینید اون لحظه با اون شرایط چه کاری میتونید بکنید تا اگر 1 درصد اتفاق بدی افتاد بدونید باید چیکار بکنید و من فکر میکنم شما دچار اضطراب اجتماعی هستید تنها راه حل این مشکل غلبه بر خودتونه یعنی به چشم اقایون نگاه کنید باور کنید هیچ اتفاقی نمیفته

همه ی ادم ها از بعضی چیز ها میترسند حتی اگر هزار بار اونو تجربه کرده باشن مثلا من یک مصاحبه دیدم از ...

میگن چشم بعضی آدم ها سگ داره و نباید نگاه کنن. واقعا از نظر شما هرگز پاچه گیری سگ از نگاه اتفاق نمیفته؟ نمیدونم چرا وقتی هرگز نگاه نمیکنم فکر میکنم علت اصلی امنیت بخاطر نگاه نکردن هست؟!!! البته حجاب هم مهمه

میگن چشم بعضی آدم ها سگ داره و نباید نگاه کنن. واقعا از نظر شما هرگز پاچه گیری سگ از نگاه اتفاق نمیف ...

خانم باور کن اگر با همه با ادب رفتار کنی هیچکس حتی اون اخلاق... ها هم پاچه ادمو نمیگیرن با ادب و وقار و سنگینی بعدشم به همون خدایی که روی نام کاربریت نوشتی توکل کن هر روز صبح خودتو بسپار به خودش مطمئن باش هیچ اتفاق بدی برات نمی افته

این پست اخرتون منو مجاب کرد که اضطراب اجتماعی دارید و یک نکته ای که داخل این کتاب غلبه ننوشته اینه که ایمانت به خدا اگر ضعیف باشه فکر میکنی که اون تو رو نمیبینه و مراقبت نیست .

چشمایی باعث میشه پاچه ی ادم ها گرفته بشه که بد نگاه بشه یک جوری نگاه بشه که طرف با خودش بگه این داره منو از روی تحقیر نگاه میکنه درحالی که قصد شما اصلا این نیست اگر به مردم اینطور نگاه کردید باید منظر باشید پاچتون گرفته بشه