2777
2789
عنوان

بشدت از دست زن عموم ناراحت شدم

191 بازدید | 10 پست

منت نیست میگم که بدونید 

هر ماه تو تعطیلات صبح میاد شب میره 

مامانم انقد احترامشو داره مثل خواهر خودش باهاش برخورد میکنه 

میگم که محاااله نیاد و شام و نهار نمونه

بعد ما خونمونو سم زدیم بخاطر حشره 

باهاشون تماس گرفتیم گفتیم امشب (بعد شام) 

خونتون هستیم 

گفت مریضم نیایین مریض میشین!  خیلی رک 

عموم چند دیقه بعد زنگ زد گفت  بیایین قدمتون رو چشم 

ما هم اماده شدیم دوباره زن عموم زنگ زد گفت ببخشید منو بچه ها مریضیم یه روز دیگه میگم بیایین 

انقد بهمون بر خورد و ناراحت شدیم که حد نداره 

دیگه با عمومم کاری نداریم 

میتونست مناسبتر بگه 

ما هم خیلی وقتا شرایط نداشتیم اما با جون و دل پذیرایی کردیم 

ما خیلی سال پیش رفتیم خونشون 

الانم نمیخواستیم نهار بمونیم 

حالم ازش بهم خورد

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالله که درس حسابی گرفته باشین ، ما هم بچگی عموها میومدن مامانم همه جوره پذیرایی می کرد ، تشک جیشی بچه شون رو میشست تکون نمیخوردن ، یه شب تحویل خونه مون به تعویق افتاد رفتیم خونه یکیشون یه کته سوخته سرد گذاشت جلومون ، صبح هم تق و توق تو اشپزخونه راه انداخت زود پاشدیم یه چایی سرد خوردیم و رفتیم

عزیزم ویروس خطرناکیه خوب کاری کرد زن عموت

میدونست بهتر بگه 

بعد معلوم بود عموم. میگه بیایین این میگه نیایین

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا