2777
2789
عنوان

افراد سرزبون دار و مودب بیاید

47 بازدید | 12 پست

سلام من توی یک محفل کتابخوانی اجتماعی امروز وارد شدم و منو وارد گروهشون کردن میخوام تشکر کنم 

و نظرمو راجب اینکه جلسات در کجا برگزار بشه بدم 

چطور بگم؟؟ 

اینم بگم همه ادمای فرهیخته ایی هستن 

وای چقدر بی زبونم اخه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ادت کردن تو گروه بگو مرسی ازتون امیدوارم کنار هم کلی پیشرفت کنیم و از این چیزا یا بگو ممنونم ازتون همکلام شدن باهاتون باعث افتخاره 

به نظرم برای دومی هم تا نظرت و نپرسیدن چیزی نگو

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

سلام وقت همگی بخیر

اول از همه خیلی تشکر میکنم که به من این افتخار رو دادین که در جمع اساتید و بزرگانی مثل شما باشک

بنده یک انتقادی داشتم که امیدوارم از من پذیرا باشید به نظرم برگزاری جلسات در...... به اثر بخشی محفل کمک شایانی میکنه اگه امکانش هست در فلان جا جلسه داشته باشیم

چقدر لفظ،قلم حرف زدم😂😂😂

بگو تشکر میکنم از اینکه منو وارد این جممع کردید به نظر من فلان جا مناسب هستش برای برگزاری جلسات

نه خب اینجوری بگم چطور 

سلام دوستان شبتون بخیر 

ممنونم از لطف و محبت شما که  منو وارد جمع کردین رو چطور بگم؟؟؟  

امیدوارم این محفل ماندگار باشه 

با اجازه ی شما به نظر من اگر در کافه باشه رفت و آمد اسان تر هست ولی نظر دوستان مهمتره رو چطور بگم؟؟؟ 

سلام وقت همگی بخیراول از همه خیلی تشکر میکنم که به من این افتخار رو دادین که در جمع اساتید و بزرگانی ...

وایستا  نه کلا از همه نظر پرسیدن قسمت دومشو یکم عوض کنیم 

میخوام بگم  ک نظر من اینکه توی کافه برگزار بشه ولی باز هم با نظر جمع موافقم  فهمیدی منظورمو

وایستا نه کلا از همه نظر پرسیدن قسمت دومشو یکم عوض کنیم میخوام بگم ک نظر من اینکه توی کافه برگزار ...

خب قسمت اول اونو بگو 

بعد بگو

نظر بنده برگزاری جلسه در کافه هست ولی به صورت اجمالی تابع جمع و اساتید هستم 

اخه نظر کل گروه رو پرسیدن من امروز ادد شدم نظر ندم؟

چرا چرا بده

من فک کردم نپرسیدن

بگو از دید من فلان جا مناسبه اگه سایر افراد موافقن باشن جلسه هامون در ادامه اونجا برگزار شه

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

خب قسمت اول اونو بگو بعد بگونظر بنده برگزاری جلسه در کافه هست ولی به صورت اجمالی تابع جمع و اساتید ه ...

سلام شب همگی بخیر

اول از همه تشکر میکنم از خانوم بخشی عزیز ک به من این افتخار رو دادن که در جمع اساتید و بزرگانی مثل شما باشم🌷🌷

نظر بنده به علت رفت و امد اسان تر برگزاری جلسات در کافه هست اما به صورت اجمالی تابع جمع و اساتید هستم🙏🏻 

بفرستم؟؟