لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
خدم آسیب دیدم یکی بهم ضربه زد البته نمیشه گفت ضربه خدمم خاستم اونموقع عشق اولم بود عقلم رفت هرچند ای ...
اتفاقی که افتاد دیگه فراموش کن و زندگیت بکن باور کن تو تنها کسی نیستی این اتفاقها واسش افتاده دیگه مقتضی سنته خودت ببخش و زندگیت بکن هر کی آمد خواست تهدیدت کن حسابی محکم تو صورتش وایسا بذار ببین شخصیت قوی داری و کسی نمیتونه ازت باج بگیره
اتفاقی که افتاد دیگه فراموش کن و زندگیت بکن باور کن تو تنها کسی نیستی این اتفاقها واسش افتاده دیگه م ...
اره عزیزم برام تجربه ی سختی بود و حسابی گرون تموم شد💓🌱
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
💕 زندگی همینه روزهای قشنگ هم داره آن شاالله سهم شما هم از شادی و ارامش و خوشبختی بیشتر باشه
فداتشم عزیزممییی😂😍