2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین میدونم داری درمورد چی میگی ...

تو بعد چند هفته شکستی .. 

بعنوان یه سقوط چند ساعته در نظرش بگیر و بهش فکر نکن با خودت بد حرف بزنی و سرزنش و اینا سقوط فردا رو در پی خواهد داشت . خودتو نباز این چند ساعتم تو ذهنت کات کن انگار نبوده

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خدا بخشندست و گفته فقط پیش خودم توبه کنید 

این که چند هفته رعایت کردی میدونی چقدر با ارزشه برا خدا؟!؟!

خدا نگفته به قدم بیا تا یه قدم بیام خدا گفته یک قدم بیا من صد قدم میام این ناامیدی ها وسوسه و حیله شیطونه میاد تو گوشت میگه ولش کن کلا یک هفته تونستی دیدی تو نمیتونی نمیشه خدا دیگه اینجوری قبولت نمیکنه ادامه نده 

نه ولی شبیهش

ترسناک شد 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه هزااار بار هم توبه ت رو شکستی باز هم توبه کن و تلاش کن که دیگه سمتش نری ، از خدا بخواه بهت اراده بده باور کن بهت اراده و نیرویی میده که انگار نه انگار که همچین گناهی رو قبلا میکردی ؛ برای هر گناهی ‌که باشه 

همین ک عذاب وجدان داری و میدونی اشتباهه خوبه ...تنها راهش ازدواجه خوب و درسته...و در طول مدت مجردی  تنها نمون تنها نمون تنها نمون....اگر تنها موندی با تلفن صحبت کن برو سایتای آموزنده بیا نی نی سایت...اگه به سرت زد فیلم ببینی یا چت کنی سریع برو یه لیوان آب بخور

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔