2777
2789

آبجیم خیلی پشتکار و اراده داره

رمز موفقیتشم :سرش به کار و زندگی خودشه 

زندگیش نظم داره 

وهدف داره و برای هدفش با تمام توانش میجنگه 

زود ناامید نمیشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
پ توضیحاااااااات

ببین‌سر‌من‌داد‌نزن‌جیغ‌میکشم🦦💘

خب‌الان‌دومین‌سال‌پشت‌کنکورم

داغون‌شدم

کلیییی‌اتفاق‌بد‌برام‌افتاد

ولی‌هنوزم‌پای‌هدفم‌وایسادمو‌براش‌تلاش‌میکنم

رها‌نکردن‌همیشه‌باعث‌میشع‌انگیزه‌بوجود‌بیاد

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای ول به تووووووووو❤️

فدات🦦💘

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تاحالا شده به چیزی علاقه منو بشی که برای رسیدن بهش بائو تلاش کنی؟

خب من الان واقعا دوست دارم مهارت خیاطی رو یاد بگیرم ولی انجامش نمی‌دم نمی‌دونم چراااا،😁

من، از بچگی همینطوری بودم و همه با اراده و تلاش منو میشناسن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
پ توضیحاااااااات

من همیشه به نتیجه فکر میکنم برای رسیدن به هدف از همه چی میگذرم تمام تلاشم رسیدن به اون مقصده شبانه روز بی وقفه بدون استراحت  یک ضرب .مثلا تا الان ۳ تا شغل ایجاد کردم با دست خالی یه پارچه ف وشی یه لباس کودکو یه صنایع دستی به امید خدا چهارمیش هم در دست اقدامه با دوتا بچه درس خوندم تا لیسانس  با ۱/۴پول یه ملک اونو خریدم با دست خالی یه ویلا ساختم 

خب من الان واقعا دوست دارم مهارت خیاطی رو یاد بگیرم ولی انجامش نمی‌دم نمی‌دونم چراااا،😁

از اون آدم هایی هستی که واسه شروع مشکل دادی

شنبه صبح زود بیدار شو از قانون ۵ ثانیه استفاده کن یعنی تصمیمی که میگیری به مغزت اجازه آنالیز نده زیر ۵ ثانیه باید پاشی اقدام کنی زیر ۵ ثانیه یادت نره مغزت نباید اجازه دخالت داشته باشه مغزت رو لوس کردی

باید هر روز و مکرر خیاطی کنی یعنی حداقل روز دو ساعت خیاطی کن تا ب رات اسون بشه برای خودت هدف بزار مثلا تا سال دیگه برای خودت نیچه خیاط شده باشی تا دو سال دیگه یه مغازه بگیری تا ۵ سال دیگه یه مزون به نام داشته باشی هر بار هم که به هدف رسیدی به خودت کادو بده خودت و تشویق و بگو تو لیاقت خیلی خیلی بالاتر از اینا روداری