2777
2789
عنوان

خانما اعتراف به کراش میکنید یا خواستگاری واسه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 18 پست
۳۷ سال کمه .مذهبی هم هستم .اهل رابطه نیستم .شرع هم نگفته حرامه .ولی غیر مستقیم بگید تا طرف بیاد خواس ...

اقا هستید؟!

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳۷ سال کمه .مذهبی هم هستم .اهل رابطه نیستم .شرع هم نگفته حرامه .ولی غیر مستقیم بگید تا طرف بیاد خواس ...

واسطه بفرستید خودتون مستقیما نرید 

با معرف ازدواج آشنا بشید و ازشون بخوایید یکی رو معرفی کنه بهتون که به شما بیاد 

توی اجتماع زیاد برید....

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

اکر واقعا میخوای ازدواج کنی نماز شب خیلی موثره 

توی قنوت نماز وترش همسر ایده آلت رو از خدا بخواه محاله بهت نده 

دوستم حتی رنگ ریش و چشم همسرش همونی بود که توی نماز شب هاش از خدا خواسته بود 

اون هم چله اش رو گفته بود هم کلا هر وقت میتونست مبخوند البته یکسال بعد شروع نماز شب خوندنش مزدوج شد 

ان شاالله شماهم سپید بخت بشی