2777
2789
عنوان

کیا با ازمایش سلفری دستور سقط گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 28 پست
باز با دکتر خودت مشورت کن هزینه ۶ تومن هست من رو بچه اولی استرس کشیدم رو دومی دیگه خودم گفتم برام س ...

هووف فکرمو خیلی خراب کرد

شنبه نوبت عمل سرکلاژ دارم

درد داشتم رفتم شوهرم گفت بریم با یه دکتر دگ مشورت کنیم

ک دست از پا درازتر برگشتم با حرفش

۶ تومن هم هزینه ش برام زیاده اخه هم قسط دارم و هم باید توالت فرنگی تهیه کنم 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلفری بدین چون اگر سنتون بالا بود تو یک سری فاکتورها تاثیر داشت ولی بالا نیست

اخه ازمایشام low risk 

این فقط بخاطر عدد ان تی گفته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هووف فکرمو خیلی خراب کردشنبه نوبت عمل سرکلاژ دارمدرد داشتم رفتم شوهرم گفت بریم با یه دکتر دگ مشورت ک ...

حق داری فکر آدم بهم می‌ریزه 

حالا باز با دکتر خودت مشورت کن 

متاسفانه هزینه های بارداری زیاده آدم کم میاره 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حق داری فکر آدم بهم می‌ریزه حالا باز با دکتر خودت مشورت کن متاسفانه هزینه های بارداری زیاده آدم کم م ...

اره بازم شنبه سرکلاژ انجام بدم 

بعدش به دکتر خودم هم میگم

ولی شک انداخت تو دلمون بازم بدم ببینم چی میشه

ولی‌تا جوابش بیاد میشم ۱۹ هفته😭

حس درونیم میگه سالمه ولی فکر اینک اینطور باشه و سقط‌کنم اتیش میزنه دلمو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سره برو آمینوسنتز بده و روزهاتو از دست نده.منم ان تیم ۲/۴ بود، متاسفانه تو امینوسنتز، داون مثبت ش ...

عزیزم اگر تاپیکو خوندین میگین بیزحمت بهم که تو ازمایشتون ریسک داشتین یا low risk بودین؟ و چند سالتون بود؟

اخه میخواستم سلفری ندم گفتین ان تی ۲/۴ داون مثبت شده نظرم عوض شد ک بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بازم شنبه سرکلاژ انجام بدم بعدش به دکتر خودم هم میگمولی شک انداخت تو دلمون بازم بدم ببینم چی میش ...

سالمه عزیزم فکر بد نکن 

اون آزمایش هم فقط برای اینکه خیال خودتون راحت بشه هست 

فکرت رو مشغول نکن اصلا 

با خیال راحت به کارات برس 

سرویکس چند هست که میخواین سرکلاژ کنید ؟

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سالمه عزیزم فکر بد نکن اون آزمایش هم فقط برای اینکه خیال خودتون راحت بشه هست فکرت رو مشغول نکن اصلا ...

پس بنظرت ازمایش ندم اخه الان از نظر مالی یکم تو فشارم

طولم ۲۶ دکتر خودم میگه شنبه بیا بستری شو این دکتره میگه دو هفته استراحت کن ببین 

ولی فک میکنم با سرکلاژ خیالم راحت تر باشه

ولی اگر بعد یه هفته بتونم برم ازمایش تا جوابش بیاد میرسم به ۱۹ هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اگر تاپیکو خوندین میگین بیزحمت بهم که تو ازمایشتون ریسک داشتین یا low risk بودین؟ و چند سالتون ...

سلام داشتم جوابت رو میدادم ، شارژم تموم شد و گوشی خاموش شد.

ببین من یه بار ان تیم ۳ بود، دکتر گفت ۳۹ سالته، اصلا آزمایش نده، پول یه دفعه بده آمینو.

که مثبت شد و سقط کردم.

دوباره سال بعد باردار شدم ، ان تی ۲/۴ شد، دکتر گفت زیاد نیست سلفری بده، گفتم نه فقط آمینوسنتز ، که باز مثبت شد ، روزهای اخر مجوز سقط گرفتم، و سقط کردم.

امسال باردار شدم ان تی ،۱/۵ شد و امینوسنتز دادم و خداروشکر مثبت شد.

ببین من حتی چون طول سرویکسم پایین بود از اول گفت ، شیاف بزار، گفتم نه، یه درصد احتمال سقط باشه، نمیخوام ریسک کنم.

ببین احتمال سقط امینوسنتز خیلی پایینه.

من سه بار انجام دادم، اصلا ترس نداره، به شرط اینکه آدم ناشی نکنه، من کلا طول سرویکسمم پایین و استراحت مطلق، فکر نکن که حالت عادی هم بودم.

بازم تکرار میکنم ، سلفری خطا داری، بخاطر همین پزشک قانونی فقط فقط، با جواب آمینوسنتز که از دو روش باشه، مجوز سقط میده.

بازم خودتون با دکترها صحبت کنین.

ببین من سه بار این راه رو رفتم، قشنگ درکت میکنم، قبل همه ی حرفا بغلت میکنم و میگم درکت میکنم.

ولی ریسک نکن، خدا نکرده موردی باشه و بچه دنیا بیاد، یه عمر سختی و هزینه داره.

الان ۱۲،۱۳ تومن هزینه میکنه، ولی دور از جون بچه مریض باشه، یه عمر هی باید هزینه کنی، و به جز اون سختی هایی که داره.

بری بیمارستان خوب هزینه اینقدر نمیشه، کمتر میشه.

ان شالله زیر سایه امام زمان، بهترین اتفاقات برای خودت و جنینت بیوفته.

ان شالله خداوند بهت بچه ی سالم بده و یه نسل عاقبت بخیر ازتون تا قیامت رو زمین بمونه.

تا قیامت برات باقیات صالحات باشن اولادتون

امینوسنتز تو هفته ۱۵،۱۶ میدی.

یه جواب سه،چهار روزه بهت میدن، اگر خدا نکرده مشکلی باشه تو همون ۴ روز میگن تا بری دنبال های مجوز سقط.

که ان شالله به اونجا نمیرسه.

ولی اگر سالم باشه، دو هفته، سه هفته بعد بهت کشت کامل ژنتیک بهت میدن.

من اصلا تو سه بار هم آزمایش غربالگری رو ندادم ، و همون آمینوسنتز رو دادم

سلام داشتم جوابت رو میدادم ، شارژم تموم شد و گوشی خاموش شد.ببین من یه بار ان تیم ۳ بود، دکتر گفت ۳۹ ...

ممنون عزیزم از توضیحتون

چقدر سخته 

اعصابم حسابی بهم ریخته خواب ندارم از دیشب

میبخشین عزیزم شما با همسرتون نسبت فامیلی داشتین ؟ چطور تو سه تا هم مثبت و اینطور شده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم از توضیحتونچقدر سخته اعصابم حسابی بهم ریخته خواب ندارم از دیشبمیبخشین عزیزم شما با همسرت ...

نه اصلا فامیل نبودیم، تو اقوام دو طرف هم سابقه نداشت.

ما خودمون رفتیم ازمایش ژنتیک هم دادیم، هیچ مشکلی نبود.

فقط گفتن سنمون بالاست.

دو تا سندروم بود، سومی تو راه دخترم صحیح و سالمه هفته ۲۸ هستم.

عزیزم میدونم واقعا چقدر برات سخته، من دفعه دوم، تو آزمایشگاه ، جواب گرفتم، دکتر اونجا اومده بود، شخصا باهام حرف بزنه، مرد داشت حرف میزد، من گذاشتم اومدم بیرون.

الان روزای سختته که تصمیم درست بگیری.

با آرامش برو ، امینوسنتز بده، اگر جوابش خوب باشه که خیالتم راحته.

سلفری روزه شک داره، من دیدم تو پزشک قانونی کسی که سلفریش خوب بود ولی امینوسنتزش بد بوده.

ان شالله ان شالله بهترین ها برای خودت و اون جنین تو دلت می افته.

دیگه راهی که باید بری، خیلی سخته میدونم.

من فقط یه چیز آرومم میکرد، میگفتم ، الان دنیا اومد من رو چشمام نگهش داشتم، فردا که من و شوهرم مردیم ، چی؟

کی نگهش میداره، اونموقع دستم از قبر بیرون می موندش.

با آرامش ، برو دکتر ، بهترین تصمیم بگیر، ان شالله خیره

نه اصلا فامیل نبودیم، تو اقوام دو طرف هم سابقه نداشت.ما خودمون رفتیم ازمایش ژنتیک هم دادیم، هیچ مشکل ...

اخه خیلی نادره همه جا رو زیر رو کردم از دیروز اونایی ک ان‌تی شون بیشتر بودن هم بچه هاشون سالم بوده

شما یا همسرتون بیماری یا مشکلی داشتین؟

شما خیلی صبور هستین عزیزم خیلی سخته دوتا سقط انشالله خدا پاداش صبرتون بهتون بده انشالله نی نی بعدیتون به سلامت راحت بغل بگیری

من تو ازمایشم ریسکی نزده یه دکتر خودم و یه دکتر سونو که اونم دکتر خوبیه هردو چیزی نگفتن

فک میکنم این دکتری ک دیروز رفتم پیشش با ازمایشگاه درصد دارن

و چون قبلا پیشش رفتم و بعد دکتر عوض کردم پیش یکی دگ اینطور گفته 

اصلا جواب درست حسابی بهم نداد حتی سرکلاژ هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه خیلی نادره همه جا رو زیر رو کردم از دیروز اونایی ک ان‌تی شون بیشتر بودن هم بچه هاشون سالم بودهشم ...

من هفته ۱۸، طول سروکسم ۲۷، بوده، با استراحت، الان هفته ۲۸ هستم ، همون ۲۷ ثابت مونده.

من نرفتم سرکلاژ .

ولی کلا استراحتم.

ببین، برو آزمایشهای تکمیلی بده تا خیالت راحت باشه.