2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یاد ی خاطره افتادم دانشجوی پزشکیه تو توالت عمومی گیر کرده بود داد میزد درو باز کنید من دانشجوی پزشکی ام🤣

اکثراً خودشیفته ان و دنبال کم‌تر از پزشکی نمیرن 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
یاد ی خاطره افتادم دانشجوی پزشکیه تو توالت عمومی گیر کرده بود داد میزد درو باز کنید من دانشجوی پزشکی ...

این رفتار بیشتر بین چص ترمولکا هست که تازه از کنکور اومدن و انقدر جشن و … دعوتشون کردن هوا برشون داشته

وارد بالین که بشن یال و کوپالشون میریزه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
یاد ی خاطره افتادم دانشجوی پزشکیه تو توالت عمومی گیر کرده بود داد میزد درو باز کنید من دانشجوی پزشکی ...

🤣🤣🤣🤣وای دقیقا

من دندونم همیشه پزشکیا خودشون میگیرن که شما دکتر نیستین ی دعوایی هست 

این رفتار بیشتر بین چص ترمولکا هست که تازه از کنکور اومدن و انقدر جشن و … دعوتشون کردن هوا برشون داش ...

آفرین 😂ترم یکیااااا

آخه کی عالیه

خواهرت

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

آفرین 😂ترم یکیااااا

بخدا من چند سالیه که مثلا خیابون یا فروشگاه یا کلا هرجایی میرم ازم میپرسن چکاره ای؟ هربار یه چیزی میگم

یجا میگم آرایشگرم

یجا میگم دبیرم

یجا میگم کارمندم

یجا میگم خیاطم

یجا میگم بیکارم

خلاصه هرچیزی میگم بجز پزشک

نهااااااااایتا بگم دانشجو هستم ولی رشتمو نمیگم یا یه چیزی دروغی میگم مثلا رونشناسی 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
بخدا من چند سالیه که مثلا خیابون یا فروشگاه یا کلا هرجایی میرم ازم میپرسن چکاره ای؟ هربار یه چیزی می ...

آفرین بهترین کارو می‌کنی درکت می‌کنم چی میگی