2777
2789
عنوان

اقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 80 پست
خب دیگه بهتر منتظر حرکت تو هستو اینم بدون این یه ترفند مرداست که با نگاه ذهن دخترو درگیر میکنن بعد د ...

یکی از دوستام میگه ن بابا این اصلا طرف تو نگا نمیکنه تو خیالاتی شدی ولی بمولا خودم حس میکنم نگاهای سنگینشو چن نفری هم فهمیدن  اتو گزفتن ازمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستام میگه ن بابا این اصلا طرف تو نگا نمیکنه تو خیالاتی شدی ولی بمولا خودم حس میکنم نگاهای س ...

به همین خاطر گفتم دوست قاطی این ماجرا نکن

تو باید احتمال رد شدنم در نظر بگیری، با روشی که گفتم اسیب کم میشه‌و درد لحظه اییشم تو دل خودته ولی اگه کسی قاطی ماجرا باشه ناخوداگاه فکر رفتن ابروت و ضایع شدن جلوی اون طرفم باید بکنی

در ضمن مردم تودار شدن، خودشون کلی گند بار میارن نمیزارن بفهمه کسی پس اجازه نده تو مسائل شخصیت کسی دخیل بشه، خصوصاااا جنس مونثثثث

به همین خاطر گفتم دوست قاطی این ماجرا نکنتو باید احتمال رد شدنم در نظر بگیری، با روشی که گفتم اسیب ک ...

منم  همینو میگم نمیخام کسیو قاتی ماجرا کنم ما خانما خدا نکنه از یکی اتو داشته باشیم اونم  خودت ک میدونی دیگه میکم خودم بگم خیلی بهتره

یکی از دوستام میگه ن بابا این اصلا طرف تو نگا نمیکنه تو خیالاتی شدی ولی بمولا خودم حس میکنم نگاهای س ...

و اینکه من میفهممت

سنگینی بعضی نگاهارو فقط خود ادم میفهمه

با نگاه معمولی فرق دارن

منم همینو میگم نمیخام کسیو قاتی ماجرا کنم ما خانما خدا نکنه از یکی اتو داشته باشیم اونم خودت ک مید ...

اینایی که بهت گفتم حاصل تجربه ی یک موقعیت مشابه بود که کاش یک نفر به منم گفته بود.

فقط به روشی که گفتم پیش برو

و یادت نره غرورت از همه چیز مهم تره از همه چیزز

اون نگاهها عاشقانه نیست همه پسرا روی دخترا نگاهای خاصی دارن معنیش علاقه نیست

پس چیه  ازین پسرای دو هزاری نیس اخه منم خودم نیفهمم حرف شمارو ادم من ادم کوچه خیابون نیی

چشمت سلامت خواهراره ادم یه اضطراب خاصی میگیرهباز سوالی داشتی درخواست دوستی بده ازم بپرسکمکت میکنم

ببین این اصلا ن با کسی حرف میزنه ن نگاه میکنه بیاد مستقیم بتو نگاه کنه فقد  و بره شک نمیکنی؟ بیاد روبروی تو وایسته از قصد ک تورو ببینه شک نمیکنی؟ 

ببین این اصلا ن با کسی حرف میزنه ن نگاه میکنه بیاد مستقیم بتو نگاه کنه فقد و بره شک نمیکنی؟ بیاد رو ...

شک نمیکنم اما حواسمم به اون تاکتیکی که بهت گفتم جمع میکنم

بعضی اقایونم ترسو هستن نمیان جلو

حواست باشه تند نری