2777
2789
عنوان

اختلاف با همسر

161 بازدید | 23 پست

سلام خانما من پرستار هستم شوهرم میگه سرکار نرو بخاطر بچه و خونه مشین شدم هیچ حقوقی نمیگیرم از قبلش نذاشته بود برم، شیر خودمو به بچه میدم شوهرم هیچ گونه پولی بهم نمیداد برا همون با دعوا مجبور شد ماهی ۴ تومن بریزه حسابم ولی تاحالا چندین بار دندونمو پر کردم همش با اون ۴ تومن و چیزی واسم نمیمونه دیگه و هیچ خرجی برام نمیکنه. داداشش رفته واسه خونشون مبل سلطنتی خریده چون مبلای جهاز خانمش یه ساله که اورده شکستن! از بس جهازش آت و آشغال بودش. من بخاطر بچه یه ساله دارم به شوهرم میگم کاور مبل بخر نمیخره به حرفام گوش نمیده میگه پول ندارم. درحالیکه پول داشت و رفت ماشین مدل بالاتر خرید و زد به اسم باباش. این دومین بارشه ماشینشو میزنه به اسم باباش. هیچ وقتم خونه نیس همش سرکاره پول درمیاره میزنه به اسم خونوادش. هیچ کمکی نمیکنه تو بچه داری دست تنهام و خونواده خودم شهرستانه. حالا ببینین چی گفته بهم. میگم کاور بخر نمیخره اعصابم خورده هیچی نمیخره واسه خونه. ناسلامتی خودشم پرستار هس.

امروز باهاش شدید دعوا کردم، بهش گفتم یا ماهی ۱۵ تومن بهم میدی یا میرم سرکارم بچه رو هم نگه میداری یا میذاری مهد. بااینکه پول داشت قبول نکرد بهم پول بده گف میذارمش مهد به جهنم. بعدشم گف کاش تا فردا بمیری بیام جنازتو ببینم. دوس دارم ازت جدا شم برم با یه دختر دیگه و کلی حرف طلاق پیش کشید. حالم ازش بد شده.. به نظرتون چیکار کنم

زودتر ازش جداشو و مهریه ات رو تا ریال اخر بگیر ب چی این دلخوش کردی حتی یه ماشین رو بنام خودش نمیزنه ک اگه خدانکرده مرد چیزی ب تو نرسه تو بعد از فوت اینم خدانکرده چیزی نداری زندگی رو باختی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما برو سر کار

بچتو هم بذار مهد

من بودم از همیچین مردی طلاق میگرفتم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

وقتی هم بری سرکار خسته میشی میگی کاش خونه بودم

برا من این اتفاق افتاد با کلی بدبختی راضی شد بعد خودم کم آوردم الان دارم فکر میکنم چیکار کنم نرم

ضمنا خیلی بد حرف میزنی 

به شما چه که جهاز جاری ات واشغاله اصلا چه ربطی داشت گفتی داداشش داره مبل سلطنتی میخره 

امیدوارم این مدلی نباشی جلو شوهرت

خیلی بدجنسه .همه چیو میزنه ب نام خانوادش واسه روز مبادا.خونه ب نام کیه

شما هم بگو کاش تا فردا بمیری راحت بشم گداگشنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
وقتی هم بری سرکار خسته میشی میگی کاش خونه بودمبرا من این اتفاق افتاد با کلی بدبختی راضی شد بعد خودم ...

میدونی چرا، چون شوهرم همش میگه اون ۱۴ سکه مهرشه تو ۱۱۴ تا

هر مردی قلقی داره....ببین چه جوری نرم میشه باهاش حرف بزن....مشاورین خشن سریع نسخه طلاق نپیچین....بچه ...

شوهرش داره میگه برو!

آرزوی مرگ مادر بچشو میکنه!

اونوقت بمونه و توهین بشنوه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خیلی بدجنسه .همه چیو میزنه ب نام خانوادش واسه روز مبادا.خونه ب نام کیهشما هم بگو کاش تا فردا بمیری ر ...

خونش مال مامانشه، به اسم مامانش.. ما توی ساختمون اونا زندگی میکنیم