2777
2789
عنوان

با همچین نری چ برخوردی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 90 پست
با خونسردی تمام به شوهرت بگو می دونی همین دخترها وزن ها یی که جلوشون مثل پخمه های زن ندیده رفتار می ...

خاک بر سر این حرفا رو نمیفهمه فقط باید اونجا ب همه بفهمونه ک من چقدر خوبم مهربونم بدونید همتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اگه لقمه نگیره ک طرف نمیگیره از دسش این خودش کرم داره من میدونم

یکم برید تو جامعه.

بخدا اگه یکی تو محل کار یه غذای خاص یا خوشمزه درست کنه، واسه بقیه لقمه میگیره.

یادمه یبار همکار اقا انومش سالاد ماکارونی درست کرده بود، بچه ها ی واد بین؟خودشون؟تقسیم کن. واسه اونم غذا گذاشتن.

انقدر همه چیز رو جنایی نبینید

یکم برید تو جامعه.بخدا اگه یکی تو محل کار یه غذای خاص یا خوشمزه درست کنه، واسه بقیه لقمه میگیره.یادم ...

تو جامعه.چ حرفای مسخره ای.من خودم مسئول ی مرکز درمانی هستم هیچ وقت صحنه ای ب این زشتی ک یکی لقمه کنه دست یکی بده ک بخوره صبحونشو ندیدم 

تو جامعه.چ حرفای مسخره ای.من خودم مسئول ی مرکز درمانی هستم هیچ وقت صحنه ای ب این زشتی ک یکی لقمه کنه ...

والا منم مدیر یه شرکتم. 

بیست نفر نیرو دارم. همشونم جوون و جو خیلی خپبی هم داریم. 

والا همه کلا باهم غذا میخورن و بینشون خوراکی رد و بدل میشه.

شما ندیدی وگرنه هست.

احتمالا شوهرت واسه تو سختگیره که همچین واکنشی نشون دادی 

بهش میگم خودش دست نداشت برداره میگه نمیخورد خودم براش لقمه کردم

این میخاد حرص بخوری وروانیه واقعا 

سعی کن خیلی خونسرد باشی هرچی گفت اهمیت نده 

اصلا جلوش ضعیف نشون نده خودتو 

والا منم مدیر یه شرکتم. بیست نفر نیرو دارم. همشونم جوون و جو خیلی خپبی هم داریم. والا همه کلا باهم غ ...

کی لقمه دست میگیره دست یکی بده جمع کنید این حرفای مسخره رو.نهایتا بچها ب هم تعارف میزنن طرف میاد برمیداره یا میگه ن ممنون.ن خیلی معمولی صبح ب صبح ما میریم سر کار اقایون لقمه میکنننن لقمه دهن خانوما میذارن.من اصلا انقدر در شخصیت خودم نمیبینم ک کسی بخاد اینقدر بهم نزدیک بشه ک لقمه دستم بده

کی لقمه دست میگیره دست یکی بده جمع کنید این حرفای مسخره رو.نهایتا بچها ب هم تعارف میزنن طرف میاد برم ...

عزیز دلم 

الهی دلش بشکنه که دل شمارو اینجوری میشکنه

من تاپیک هاتون میخونم 

کله ام داغ میکنه 

شما خیلی حیفی 

منن مطمئنن  این کارو کرده و 

کارش رو برات تعریف کرده که حرستو در بیاره 

تو رو خدا با یه مشاور حاذق مشورت کن 

یه فکر اساسی واسه خودت بکن 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
عزیز دلم الهی دلش بشکنه که دل شمارو اینجوری میشکنهمن تاپیک هاتون میخونم کله ام داغ میکنه شما خیلی حی ...

از دیشب اشک میریزم بیشعور کاراشو کرده اخرم منو از همه جا بلاک کرده دعا کنید من بمیرم تموم شه این منجلاب ک توش گیر کردم

از دیشب اشک میریزم بیشعور کاراشو کرده اخرم منو از همه جا بلاک کرده دعا کنید من بمیرم تموم شه این منج ...

خدا نکنه 

انشالله خدا بشونتش سر جاش

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز