2777
2789
عنوان

شوهرم ب جهیزیه ی جاریم حسودیش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 42 پست

منم از همین میترسم 

هم برادر شوهرم وضع مالیشو خوبه هم پدرشوهرم خیلی بیشتر دوسش داره می‌دونم سنگ تموم براش می‌زاره و از اون بالا بالا ها براشزن میگیرن 

منم جاهازم مالی نبود ولی شوهرم همیشه تعریف کرده و میگه پدرت خیلی زحمت کشیده 

حتی برا خواهرم جهاز چند برابر مال منو دادن شوهرم هیچی نگفت 

ولی بازم میترسم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یخچال معمولی هم نخریدن نمیدونم حس بدی دارم ناراحتم می‌کنه با رفتاراش

ولش کن چند روز بگذره عادی میشه ببخشید ولی به نظرم اگه دوستت داشت این جهازها براش مهم نبود و این رفتار ها رو نمیکرد 

اگه یکسانه خب حق میدم به همسرت ناراحت بشه ولی تعجب میکنم بعد از ده سال چطوری همه چیز یکسان بوده برات ...

ببین مهریه مون ک یکی هست 

طلا هامون هر دو ب مقدار مساوی خریدن 

تو منطقه ی ما عروسی جداست عروس برا خودش عروسی میگیره داماد برا خودش 

خریدم ک برا من اون زمان همه چی خریدن برا اینم میخرندیگه چی موند؟شیر بها هم رسم نداریم کلا 

این کاربری دست چند نفره 
منم از همین میترسم هم برادر شوهرم وضع مالیشو خوبه هم پدرشوهرم خیلی بیشتر دوسش داره می‌دونم سنگ تموم ...

اگه تا الان چیزی نگفته بازم نمیگه ما از اول فقط تحقیر توهین شنیدم سر جهازم 

این کاربری دست چند نفره 
ببین مهریه مون ک یکی هست طلا هامون هر دو ب مقدار مساوی خریدن تو منطقه ی ما عروسی جداست عروس برا خودش ...

حالا شایدم برای اون خرید بیشتری کنن یا برای مهمانی تعداد مهمان بیشتر دعوت کنند 

مثلا شما شاید لباس عروس گرفتی اونموقع هزینه معمولی و جاریت لباس عروس خیلی گرون بگیره و ...

هزینه عکاس و ...

آرایشگاه 

ممکنه تو اینا فرق بزارنااا

وای ی چی میگم ی چی می‌شنوی سه دست فقط قابلمه خیلی بزرگ و گرون گرفتن تا آخر عمر ی سوزن مهره لازمش نمی ...

اگه این همه زیاد دارن حداقل کمی به فقیرا کمک میکرد دخترایی که پول جهیزیه ندارن اینجوری صدقه زندگیش میشد