من به دلایلی با کسی رفت و آمد ندارم،بعد چند وقت یه بازی آنلاین میکردم یه پسره از اینا که ارتباط اجتماعیشون خیلی قویه با همه دوستن و یکمم لاشی اونجا بود ،با اینکه پسرای لاشی اصلا تایپ من نیستن اما چون این باهام حرف میزد و یکم باهام شوخی میکرد مث بقیه به منم توجه میکرد وابستش شدم،مثلا اگه میدیدم اون میخواد بیاد تو بازی اما یهو لغو میزنه ناراحت میشدم دلم میگرفت، بنظرتون طبیعیه؟؟ من اصلا روش کراش نداشتما ،بنظرتون چون هیچ پسری تو زندگیم نبوده اینجوری شدم یا از تنهایی که تو اجتماع نیستم یا وابسته شدنم کاملا طبیعیه ؟؟
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نه ببین عزیزم من راه تورو رفتم خیلی وقت پیشم رفتماین پسره داره وابستت میکنه بعدا میزاره میرهسعی کن ا ...
نه این با همه خوبه با زن های سن بالا هم صمیمیه و شوخی میکنه با بقیه دخترای جوونم همینطور،بعد این اصن منو به عنوان جنس مخالف نمیبینه،جلو من به یه زن همشهریش گفت میتونی یه دختر خوشگل برام پیدا کنی؟