2777
2789
عنوان

چرا با اسم ایرانی اصیل مشکل دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 44 پست
نخوندم کامل کامنت هاروولی برای اسم بنظرم کاری به ایرانی بودن عرب بودن و... نداره بحث سلیقه اس

خب سلیقه ایه دیگه نه اینکه بیان توهین کنن مگه خودشون ایرانی نیستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من منظورمو بد رسوندم هدفم اسمی با ریشه کاملا پارسی بود و هست

اهوم 

اشکالی نداره 

کلی اسم قشنگ پسر هست 

کوروش بردیا بردین باراد 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

شما چرابلد نیستید ب سلیقه منم احترام بزارید خب من نظرم این بود نباید رپیلای میکردی امضام🙏

شما راجبه سلیقه اسی نظر دادی و بش گفتی اسم شاهانه دیگه چیه خب لحنتون بی ادبانه بود 

من بشما تذکر دادم که به سلیقه اش احترام بذار

شما دخالت کردی ولی من تذکر دادم این دو تا فرق داره

فکر کنم کم سن و سالی بحث نمیکنم بات به کارت ادمه بده موفق باشی  

من حرفمو پس میگیرم

شما راجبه سلیقه اسی نظر دادی و بش گفتی اسم شاهانه دیگه چیه خب لحنتون بی ادبانه بود من بشما تذکر دادم ...

شما کی باشی بمن تذکر بدی اسی خودش اکی بود تو پریدی وسط 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

شما کی باشی بمن تذکر بدی اسی خودش اکی بود تو پریدی وسط

عزیزم من کسی نیستم ناراحت نشو 

کم سن تر که بودم مثل شما از این اشتباهات زیاد داشتم و زندگی بهم یاد داد باید رفتارمو تغییر بدم و خیلی جاها برام گرون تموم شد

شاید خواستم تو بجای اینکه از زندگی درس بگیری با حرف من تلنگر بخوری و رو رفتارت فکر کنی

ولی آدما مختارن زندگیشونو اونجور که دوس دارن ادامه بدن بلاخره یجایی پی به اشتباهاتشون میبرن امیدوارم برا شما دیر نشه

من تذکرمو پس میگیرم 🙏❤

عزیزم یه راهنماییت کنم اگه دلت میخواد اسم بچت خیلی تکراری و زیاد نباشه شاهان نزار اسم قشنگیه ولی هرکیو دیدم بچش پسر شده سریع اومده گذاشته شاهان😐بنظرم از دسته اسم هاییه که تو یه دوره ای زیاده اما قدیمی میشه..اما بعضی اسما هرچقدر هم زیاد و تکراری باشه قدیمی نمیشن انگار خیلی اصیلن