2777
2789
عنوان

نامزدم گفته بعد عقد خرجت با خونوادت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 45 پست
فقط ازش فرار کن آدم کنترل گر و شکاک و خسیسه

خسیس و شکاک ک نیست مطمئن،نمیدونم شاید چون کسی و نداره واسه هزینه ها اینجوری میگ یا چی 

داداشاش کمکش نمیکن پدرشم فوت کرد خودش تنهاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا حقیقتا قرارم نیس خرجتون تمام کمال با همسر باشه باید نصف نصف باشه

من هیچوقت ازش پول نخواستم ولی خودش میداد چند باری 

حالا کل خرجمم ک باهاش نیست ب هرحال خونه پدرمم ولی یه لباسی چیزی نمیخوام؟نمیدونم منظورش این خرجامم بود یان

من هیچوقت ازش پول نخواستم ولی خودش میداد چند باری حالا کل خرجمم ک باهاش نیست ب هرحال خونه پدرمم ولی ...

قطعا بوده...

حقیقتا من خودم س سال و نیم عقد بودم و همسرم هیچ خرجی نکرد از نظر لباس و... 

بعد عقد زن و شوهرینپس خرج با مردهولی یجوری راضیش کن با مهربونی و زبون

چجوری بگم بنظرتون تا الان دوبار گفت منم گفتم باش زدمش ب شوخی ک جدی نگیره

اگ وضعم خوب بود نمیگرفتم ک بتونه رو پاخودش بمونه چون تنهاس ولی وقتی شرایطم اینجوریه نمیشه

شوهرمم اون موقع سرباز بود خب ازش توقع نداشتم هرچیم اگه پول دستش میومد خرج میکرد واسه خودمون . ولی در ...

ما اولش عقد میکنم بعد ۶ یا هفت ماه عروسیمونه

راضیش کن بری کار کنی بهترین راه همینه 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

راضیش کن بری کار کنی بهترین راه همینه

چون دارم میخونم واسه کنکور میگ نمیخواد 

قبلا میگفت بعد کنکور ولی الان گفته خودم هرموقعه بهت گفتم برو😐نمیدونم چی بگم ک راضی شه

عزیزم رشتت چیه !

ببین عزیزم بزرگترین وبهترین لطف در حق خودتو خانوادتو نامزدت درس وکنکور ایناس 

بخون این چند ماه خوب بخون واقعا یه کسی بشی یه عمر بخودت افتخار کنی نری دنبال کار وسختی .. 

بخون که اینده خودتو شوهرتو تضمین کنی 

به قول خودت شوهرت دست تنهاس درستو بخون اگه کسی بشی به خدا بزرگترین کار برا زندگیتون کردی 

تو به جای اینکه بری دنبال کار که تهشم میددنی داعمی نیس با حقوق کم به جاش بشین درستو بخون یه عمر تضمین کن 

رد فلگ مشاهده شد🚩🚩🚩🚩

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

چطور روش شده اینطوری بگه. مطمئنی خسیس نیست؟ 

من بعد عقد درامدم بیشتر شد از هر دو سمت پول میومد😁

هر وقتم بیرون میرفتیم خرید داشتم انجام میدادم خودش اصرار داشت حتما خرید کنم 

همتا اسم خـودمه♥
چطور روش شده اینطوری بگه. مطمئنی خسیس نیست؟ من بعد عقد درامدم بیشتر شد از هر دو سمت پول میومد😁هر وق ...

قبلا هم گفت ولی بازم خودش میبردم خرید نمیدونم حالا قراره چی بشه