2777
2789
عنوان

شهریه مدرسه

76 بازدید | 8 پست

سلام

من دوازدهم هستم

مدرسه ما اول سال گفت ۵ میلیونه شهریه

الان میگن نه بخاطر بخشنامه سمپاد ما ۱۰ میلیون میگیریم

پدر مادر منم که ندارن

چیکار کنم بنظرتون آبروم میره

.

چه بد.

امکان پرداخت قسطی نیست؟

سمپاد معمولا راه میاد در مورد هزینه.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بد.امکان پرداخت قسطی نیست؟سمپاد معمولا راه میاد در مورد هزینه.

دوتا قسط قرار بود باشه

۲ و نیم داده بودیم دو و نیمم برای ایت وسطای سال بودش

ولی الان ده شده ما هم فوقش کلاسای بیرونمو بدیم دیگه نمیتونیم..

.

دوتا قسط قرار بود باشه۲ و نیم داده بودیم دو و نیمم برای ایت وسطای سال بودشولی الان ده شده ما هم فوقش ...

خب حالا چرا کلاسای بیرون؟

مگه خود دبیرای مدرستون کافی نیستن؟

اگر فکر میکنی دبیرای مدرسه خوب نیستن به نظرم بری دولتی با کلاس کنکور ارزشش خیلی بیشتره .

وقتتو الکی هدر نده تو مدرسه

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

به این فکر نکن تمرکزتو بزار رو درس بالاخره از یه جا جور میشه

امروز که امتحان بود و به همه نامه دادن برا اطلاع رسانی این، نامه منو یکی از دوستام دید خیلی خجالت کشیدم

اینا همشون از دم پولدارن... مال من قسطی بود فقط

.

خب حالا چرا کلاسای بیرون؟مگه خود دبیرای مدرستون کافی نیستن؟اگر فکر میکنی دبیرای مدرسه خوب نیستن به ن ...

مدرسه ما میذاره نریم 

مدرسه دولتی اگه برم باید برم مدرسه که واقعا نمیشه وقت نمیکنم

مدرسه غیر دولتی هم که خودت میدونی..

.

مدرسه ما میذاره نریم مدرسه دولتی اگه برم باید برم مدرسه که واقعا نمیشه وقت نمیکنممدرسه غیر دولتی هم ...

ببین اگر نمیری مدرسه و غیبت میکنی عملا نباید کل شهریه رو ازتون بگیرن.

کل شهریه واسه کسیه که مدرسه باشه .

من خودم سال دهم یه مشکلی واسم پیش اومده بود نرفتم مدرسه با کلاسای بیرون پیش بردم 

مدرسمون ۳۰ درصد تخفیف داد 

سمپاد بودم.