2777
2789
عنوان

میشه بیاید خسته شدم از این وضع😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببینکتابارو میتونی راحت توی گوشی داشته باشی

خیلی اذیت میشم خیلیی. گوشیمم درست وحسابی نیس هی شارژ خالی میکنه. یه هفته امتحان کردم. زیر چشام داغون شده بود. فک کنم روزی ۶.۷ ساعت تو گوشی🥺🥺

باید چکار کنم من این شرایطو. خیلی وقتا دلم خودکشی میخواد. بخدا ۱۶ سالمه به اندازه ۴۰ ساله هام

کاربری دست چندتا دبیرستانیههه

واقعا؟؟؟ مدرستون کتاب خونه نداره؟ میتونی این مسئله رو به مدیر مدرسه بگی پورسانت مالیت کنه؟

کتابخونه داره اما برای خیلی سال پیشه. یه مدرسه معمولی با کمترین امکانات. مدیر هم نمیتونم بگم چون باهام لج هستن فک میکنن از قصد نمیخونم. مثلا وقتی سلام میکنم حتی جوابم نمیدن😔😔

کتابخونه داره اما برای خیلی سال پیشه. یه مدرسه معمولی با کمترین امکانات. مدیر هم نمیتونم بگم چون باه ...

از صبح انقدر گریه کردم ک خدامیدونه. بخدا بریدم دیگه یه بغض عجیبی دارم دلم میخواد فقط بمیرم😔😔

دعا کن صبح بیدار نشم

عزیزم منم مثل شما همه همینن تنها نیستی  واقعا فشار درسا خانواده مدرسه کنکور ...آدمو از پا در میاره حق داری ولی من همیشه به ذوق اون لحظه ای که نمرم بالا میشع میخونم خیلی حس قشنگیه شب بیداری ...ولی تهش نمره بالا کلاس میشی چندبار تجریش کنی اصلا بدترین شرایطم باشی باز درستو می‌خونی امتحان کن..درضمن مشاوره فعلا زوده تابستون مشاور باید گرفت من کنسل کردم واقعا خسته کننده حالا با مدرسه.. برای کتاب هم کتاب دست دوم تو دیوار یا بعضی کتابخونه ها پول کم کم جمع کن ماهی یکی بگیر مصن حالا زمین مهمه پی دی آف دانلود کن تستاشو بزن من کل کتابا رو خیلی سبز گرفتم ولی انتشارات مهرماه اینا رو دانلود میکنم میخونم ...الکی به خودت تلقین نکن کتاب ندارم مشاور ...درس نخونم نه اینا بهونه باعث میشه ذهنت خسته بشه از درس تنفر بگیری رتبه برترا خیلیاشون تو بدترین شرایط درس خوندن توکل کن به خدا با کمترین امکانات شروع کن تا حالا هم هرچی شده گذشته با هدف ۲۰ کتابو بخون بخدا من همه کتابا رو دارم اصن درسنامه نمی‌خونم فقط تستاش اونم تا تابستون یکی یکی بگیر کتابا رو جامع بگیر تابستون تست بزن حالا نمونه سوال حل کن پی دی اف..

انشاالله که مطمئن باش موفق میشی توکل کن به خدا شروع کن🙂♥️

دعا کن برام.شرایطم خیلی سخته. نمیدونم باید چکار کنم 😔😔😔😔

اینطوری به خودت تلقین نکن عزیزدلم بدتر ذهنت خسته میشه افسردگی ..به این فکر کن تقریبا ۹۹ درصد دانش آموزا همینه شرایطشون ولی دارن تلاش میکنن تو داری جا میمونی کتابو با هدف ۲۰ بخون مگه درسنامه و تست هم تو کتاب نی؟وقتی تسلط داشته باشی همه سوالات رو میتونی حل کنی آیندتو با این حرفا خراب نکن من واقعا نیاز داشتم کسی اینا رو بهم بگه کسی نگفت خودم به این نتیجه رسیدیم و حالا واقعا دارم کیف میکنم اذیت میشم شب بیداری..ولی غرور و حال خوب نمره های خوب جبرانش میکنه پاشو دختر با این افکار منفی آیندتو خراب نکن من شرایط مالیم اوکیه ولی مشاور کنسل کردم کتابم خدا شاهده تا حالا نخوندم ازشون فقط حالا برای دی یه نگاه میندازم بیشتر نمونه سوال گوشی نمرم هام عالی بیخیال این افکار منفی 🙂

اینطوری به خودت تلقین نکن عزیزدلم بدتر ذهنت خسته میشه افسردگی ..به این فکر کن تقریبا ۹۹ درصد دانش آم ...

چقدر حرفاتون بهم آرامش داد. خدا به قلبتون آرامش بده

شما چه پایه ای هستی؟

چقدر حرفاتون بهم آرامش داد. خدا به قلبتون آرامش بدهشما چه پایه ای هستی؟

فدات بشم عزیزم 

منم یازدهم انسانی 

بخدا من کلی کتاب دارم یکیشونم نخوندم جز حالا واسه دی نگاه میندازم اول کتاب نداشتم میگفتم اگه کتاب بگیرم میشم پروفسور ولی نه بخدا اصن اینطوری نی اینا بهونه مشاور گرفتم بعد یک ماه کنسل کردم قلم چی نوشتم اصن وقت تحلیل نی ..  تهش خودتی هزاراتا انتشار کتاب با بهترین مشاور دنیا داشته باشی تهش خودتی واقعابخونی یا نه ‌این فکرا منفی رو دور کن از خودت کتابو‌ بخون نمونه سوال حل کن قول میدم نمره هات عالی میشه من مدرسم نمونه همه درس خون نمره بالا کلاس منم اول کتابو‌کامل خوب میخونم چندبار قشنگ بخون مصن پاراگراف پاراگراف بخون معجزه می‌کنه قول میدم  یه پاراگراف انتخاب کن قشنگ بخونش بعد مصن سوال طرح کن بگو این سوال میشه بیاد براش این تست این جا خالی ...زیر ۱۸نمیشیبعد انقد به یه پاراگراف مسلط شو چشاتو ببند تکرارش کن