2777
2789

من امروز تو آموزشگاه بزرگسالان امتحان داشتم 

آموزشگاه بزرگسالان برای خانمهایی هست که زود ازدواج کردن و تحصیل نکردن میان اونجا امتحان میدن ک دیپلم بگیرند و دانش آموز هایی که دبیرستانی هستن افتادن میان اونجا پاس بشن

من امروز امتحانمو زود‌تر دادم اومدم بيرون باید منتظر ی نفر بودم کار داشتم

چنتا مادر نشسته‌ بودن که بچه‌ دبیرستانی داشتن بچه‌هاشون داخل امتحان داشتن و همه ما امتحانمون باهم بود 

منم داشتم تو محوطه راه میرفتم

من خودم سنم کمه اما تو این آموزشگاه خانمهایی 50 ساله هم دیدم میان دنبال ادامه تحصیل و واقعا جای تحسین داره 

اون چنتا مادر نشسته‌ بودن چندتاشون افغان بودند 

چندتاشون ایرانی منم داشتم راه میرفتم نا خواسته‌ حرفاشون می‌فهمیدم

موضوع حرف این بود که رقابت بینشون بود 

اون یکی می‌گفت من ی پر اشغال نمیزارم رو فرشام بریزه

اون یکی میگفت من ی دقیقه نمیزارم چای شوهرم دیر بشه

یکی ديگه می‌گفت ما اصلا غذای بیرون نمیخوریم همش هنر خودمه

تا اینجا عادی بود و ب من ربطی نداشت

ناراحت کننده اینجا بود که

یکیشون در اومد ب اونا گفت ماها فکر زندگی هستيم 

نپس مثل اینا خوبه ک رفتن داخل(بزرگسالانی که امتحان داشتن منظورشون بود)

یکی دیگه اینا قرتی اند بابا

یکی دیگه گفت لباساشون دیدی(حالا لباسای همه با حجاب و مقنعه چون حوزه بود اما شیک)

یکی دیگه گفت همشون مو رنگ کرده‌ و ناخن لاک زده من دوماهه ابروهام نگرفتم

یکی ک مسن تر بود گفت بابا اینا بخاطر دور دور ب بهانه درس میزنن بیرون وگرنه زنی ک شوهر داره درس میخاد چی‌کار 

منم اخمام رفته بود توهم ولی چیزی نگفتم 

ی خانمش دید من شرکت نمیکنم تو حرفشون گفت تو منتظر بچتی تو ک خیلی جوونی 

گفتم ن من خودم امتحان داشتم 

گفت شوهر داری گفتم مگه شوهر داشته باشم کار بدی کردم همشون ساکت شدن خجالتی کشیدن 

منم رفتم اون طرف محوطه

و حقیقتا دلم برای بچه هاشون سوخت

به امید روزهای خوش 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا همشون از زندگیشون ناراضین

از اینکه کنیز مطبخی بودن حرص دارن که امروز خانمای متاهل برا خودشون سواد و شغل و پرستیژ دارن 

اینا همون بهتر که برن فرش و کف پای شوهرشونو بسابن. 

شما ناراحت نشو عزیزم و به تلاشت ادامه بده

چه طرز فکر مسخره ای دارن . خودشون فکر میکنن بهترین کارو میکنن که فقط تو خونه نشستن و بچه داری میکنن. یه خانم باید خارج از خونه هم فعال باشه. مثل شماها. توجه نکن به حرفاشون 

اگه بخوام حساب کنم زندگیم تا به الان چطور گذشته، باید بگم نصفشو خوابیدم و نصفشو درس خوندم و امتحان دادم.مختصر و مفید.😂😔

اونا زن قدیمن با ماها فرق دارنهم طرز فکرشون هم همچیشون سر و کله و بحث باهاشونم بی فایده و بی نتجیس

به قدیمی بودن ربط نداره شخصیت مهمه

مامان بزرگ من همیشه حسرت میخوره که چرا نتونسته درس بخونه ما هم اگه تنبلی کنیم کلی نصیحتمون میکنه که درس بخونید حتما تا به یه جایی برسید

چه طرز فکر مسخره ای دارن . خودشون فکر میکنن بهترین کارو میکنن که فقط تو خونه نشستن و بچه داری میکنن. ...

باورت نمیشه پارسال یکی از خانما 55 ساله می‌گفت تازه نوه ام بزرگ شده اومدم دنبال درس تا گور میخام دیگه درس بخونم

به امید روزهای خوش 💝