2777
2789
عنوان

فردا قایمکی میخام برم یارانمون جداکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 31 پست

[QUOTE=365701992]ببین ۳۰۰ واقعا ارزش نداره اخه که بخواد بخاطرش بحث بشه فکر کن نمیگیری اصلا[/QUOTE

عزیزم بحث ارزش نیست بحث حق خوریه….

من خونه پدرم دهک ده بودم یارانه اصلا نذاشتم ولی برم رو شوهرم یارانه دارمیشم

مال شوهرم میره و مبخورنش حرومشون بشه

بعدشم میشه۶۰۰تمن حدقل پول اب برق گاز و  شارژ ساختمانمون درمیاد دیگ

و اینم بگم شوهرم دستش تنگه و هیییچ چس تمن ارث بهش نیمرسه و برعکس این خاهر هم اللن پولدارن هم  قراره ب شوهرش ۱۵ملیارد ارث برسه 

یارانه شما چرا دست خواهر شوهرته

کارت بارانه دست مادرش بوذ مادرش همون قبل ازدواجمون مرد و این کارت الان دست خاهرشه

ده بار گفتم 

هربار بیشرف بازی دراورده و باورت میشه بهش گفتن ایشالا ار بچت دزبیاد!! باز از ۳۰۰تمن نگذشت🙁🙁🙁🙁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااانه اس ام‌اس نمی ره حتما برو جدا کن‌که‌به‌خاطر‌۳۰۰ تومن بچه‌بدبختو‌نفرین‌نکنی

عربزم من پیش مادرش نفرین کرذم هیییچ عارش نیومد  شما چرا ناراحت میشی

واسش۳۰۰تمن ارزشش بسشتر از بچشه😂نمیدنی چطور سفت میگیردش این چس تمن پولو

ما کلا نمیگیریم چقدر سختس میکنی! با خودت فکر کن چنین پولی وجود نداره خیلی بده اینطوریبعضی مردا میلیو ...

اخه خانواده داریم تا خانواده

ببین این خونوادش هزاری بهمون ندادن هیییچ

کوچکترین لطف خاهر ب پسر پاگشا کردنشه اینا نکردن!! هیچکدوووم

و بعد اینو بگم از۵تا خاهر۲تاش اومدن عروسیمون

باورن میشه خاهر عروسی داداشش نیومد 😃😃دقیق همینم ک عروسیمون نبود یارانه خورمون شده

عربزم من پیش مادرش نفرین کرذم هیییچ عارش نیومد شما چرا ناراحت میشیواسش۳۰۰تمن ارزشش بسشتر از بچشه😂ن ...

اصلا مامانش اژدهای دو سر اصلا خود خود شیطان بچه‌چه‌گناهی‌‌داره؟ کاش به جای نفرین شوهرتو اصلاح کنی که اولویتش شما باشین 

کارت بارانه دست مادرش بوذ مادرش همون قبل ازدواجمون مرد و این کارت الان دست خاهرشهده بار گفتم هربار ب ...

عجیبه ! به محضی که کسی فوت کنه حسابش بسته میشه چجوری اون کارت دست خواهر شوهرته ؟ یا کسی ازدواج کنه بلافاصله یارانه اش قطع میشه و خودش باید بره درخواست کنه برای یارانه چجوری یارانه شوهرت هنوز میاد رو خانوادش؟

شاید شوهرت پنهونی پول ازشون قرض کرده، و اینو به جاش میده بهشون

خخخخخ ن بابا اینا پول ب شوهرم نمیدن اصلا انقد خسیسن جونشون درمیاد برا پول

بعد این خاهر حتی عروسی داداشش نیومد حالا پول قرص بده

ضمنا ی بار مجردی ازش ۵۰۰ گرفته بود این پولو بی چشم رو جلو من بلند بلند گفت ازش گرفت😂😂😂

فقط یارانه شوهرت هست؟پس یارانه خودت چی؟

جدا نکرده کلا

خودمم یارانه نداشتم دهک ده بودیم ولی خب از عقد ببعد یارانه داز میشم اگ جدا کتیم تازه احتمالا یارانه یکسال ک زنشم رو کامل بزنن ولسم

اصلا مامانش اژدهای دو سر اصلا خود خود شیطان بچه‌چه‌گناهی‌‌داره؟ کاش به جای نفرین شوهرتو اصلاح کنی که ...

اولویتش منم 

الات کلا باهاشون قهره سر اینکه دید هیچوقت بدردش نمیخورن و تخورذن

ولی خاهر عجوزش اینو انداخته ب دهنش که چشم ماااامان پشت این یارانس

حالا مامان بیچاره فوت شده!!!! 

عجیبه ! به محضی که کسی فوت کنه حسابش بسته میشه چجوری اون کارت دست خواهر شوهرته ؟ یا کسی ازدواج کنه ب ...

کارت یارانه(دست مادرشون بوده وقتی زنده بود)ولی کارت ب اسم سرپرست یعنی پدرشونه

الان دست خاهرش

باباش کلا ی ادم بی عار بی درد بیکاره 

خاهره شده رییس مثلا

و یارانه نه تا درخواست ندی یارانه جدا نمیشه قطع هم نمیشه 

اولویتش منم الات کلا باهاشون قهره سر اینکه دید هیچوقت بدردش نمیخورن و تخورذنولی خاهر عجوزش اینو اندا ...

خیلی هم‌خوب! حالا که اولویتش شمایی بدون‌کاراگاه‌بازی‌برین جدا کنین اصلا به شوهرت بگو‌می‌خوام خودم با این پول واسه مامانت خیرات بدم 

خیلی هم‌خوب! حالا که اولویتش شمایی بدون‌کاراگاه‌بازی‌برین جدا کنین اصلا به شوهرت بگو‌می‌خوام خودم با ...

وای دقیقا همین حرفتو بهش زدم!! تازه گفتم یارانه خودمم روش۶۰۰ خیرات میدم

گفت ولش کن چشم اون زن دنبالشه

کلا میخاد خودشو دست دلباز جلوه بده اخلاقش دستمه