2777
2789
عنوان

بیاید نی نی های آینده ام رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم همراز خیلی قشنگع😍💖ولی حیف که یکم بار منفی داره مثل خزان که من عاشقشم ولی همه مخالفن

چه بار منفی داره؟

ارغوان چی؟ من ارغوانم دوست دارم.

چیکار کنم خواهر اسم قشنگتر از این دوتا به دلم نمی شینه .

پر پرواز بده روح زمینگیر مرا💚...

چه بار منفی داره؟ارغوان چی؟ من ارغوانم دوست دارم.چیکار کنم خواهر اسم قشنگتر از این دوتا به دلم نمی ش ...

نمی دونم یه جوریع معنیش تو ذهن بار منفی میاد 

ارغوان عالی و شیکه هیچ وقت قدیمی نمیشه و پر از حس خوبه آدم یه دختر با لباس های پف پفی صورتی میاد تو ذهنش

برات مهم نباشع عزیزم منم خزان و همراز دوست داشتم ولی شوهرم مخالفت کرد چون اول اسمامون اولش میم هست گفت با میم بزاریم اینجوری شد که شدن ماهورا و ملودی و ماتیار😁

ولی دختر خواهرشوهرم سه سال از دختر من کوچیک تره همون موقع حاملگی من عاشق اسم خزان شده بود وقتی دخترش به دنیا اومد به حرف هیچ کس گوش نکرد گذاشت خزان خیلی عالیه من که به شخصه عاشق اسمشم مخصوصا که مهر ماه به دنیا اومده😍به باباش بود اسمش میزاشت مهرگان چون ۱۶ مهر به دنیا اومده 😀

نمی دونم یه جوریع معنیش تو ذهن بار منفی میاد ارغوان عالی و شیکه هیچ وقت قدیمی نمیشه و پر از حس خوبه ...

باهات موافقم عزیزم ☺️.

من چون خواهر ندارم اسم همراز رو دوست دارم که محرم راز مامان صداش کنم 😍❤️.

پر پرواز بده روح زمینگیر مرا💚...