2777
2789
من تو یوتیوب میبینم آموزشش رو میرم گوگل به زبانشون سرچ میکنم بعد تو یوتیوب مینویسم همون بالا میاد

اسمش رو بهم بگو لطفا

اگه بلدی یه مرغ قرمز رو به سیاه رنگ هم دارن که در آخر روش کنجد میریزن اسم اونم بهم بگو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یبار خریدم درست کنم اینقدر شوهرم و بچم اخ و پیف کردن که منصرف شدم

اگه بدشون میاد بذار بپزه  آبشو بگیر

بعدا تو سوپ و..بریز خیلی مقوی هستش

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
مطمعنی؟؟؟ببین مدل های مارک های مختلفی داره شاید اون خوب نبوده من همیشه این مدل میخرم عااااالییییه ه ...

نودل لیوانی ایرانی خریدم وووع افتضاااح بود ولی باشه اینو امتحان میکنم تنده؟ از کجا بخرم؟

اسمش رو بهم بگو لطفااگه بلدی یه مرغ قرمز رو به سیاه رنگ هم دارن که در آخر روش کنجد میریزن اسم اونم ب ...

دقیق باید بهم بگی من اونو سرچ کنم 

من میرم به زبان اون کشور سرچ میکنم مثلا چیزی که میخوای رو به کره ای سرچ کن بعد اونو تو یوتیوب بزن برات بالا بیاد ببینش 

👣

یکی دم گوشت اونطوری بخوره چندشت میشهفکر کن یکی دم گوشت با صدا غذاشو بجوعه پامیشم میزنم تو دهنش

اصلا اینو دوست دارم یا همون صدای نودل خیلی خوشم میاد همش درست میکنم عاشق اون صداشم 😄😄😄 

👣

نودل لیوانی ایرانی خریدم وووع افتضاااح بود ولی باشه اینو امتحان میکنم تنده؟ از کجا بخرم؟

اره سس مخصوص هم داره که وقتی باهاش مخلوط می‌کنی تند میشه بشدت خوشمزه اینو از فروشگاه گرفتم همیشه میاره ولی اغلب همه جا هست بری هایپر های مختلف نگاه کنی دارند 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

سس سویا کجا داره بخرم بنظرتون چه مزه ای داره کیمچی همه دوست دارم امتحان کنم

کیمچی عااالیع اینم من امتحان کردم 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

اصلا اینو دوست دارم یا همون صدای نودل خیلی خوشم میاد همش درست میکنم عاشق اون صداشم 😄😄😄

وای من اعصابمم خورد میشه یکی ملچ ملوچ کنه موقعی که داریم غذا میخوریم😭😂