یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شرایط دارین عروسی بگیرین زودتر اگه نه هم برین خوشبخت شین.
آخه میگن حالم بهم میخوره تودعروسی و ممکن سرحال نباشم
بخاطر این نمیتونم تصمیم بگیرم
گلونی کوردی اصالت کوردی ✅ کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
عزیزم مبارک باشه چه نی نی نازی از چشم بد دور زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه🥰😍♥💋.. میشه برای باردار شدن منم دعا کنی برای دومی منم اقذامم خیلی وقته.. دخترم ارزوشه خواهر بشه... به خاطر دل دخترم دعام میکنی.. دعای مادر تازه زایمان کرده گیراس.. دعام کن اسمم سمانه
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.
گلونی کوردی اصالت کوردی ✅ کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه